Czesc
Hmmm... tak sobie od pewnego czasu czytam wasze posty i wlasciwie przyczytalam już spora czesc z forow ogolnego, zielonej trawki i zdrowia i to wszystko jest cholernie fajnie i ciekawe

Te wasze wymiany zdan naprawde mobilizuja do bieganie i do aktywnego zycia taka poczatkoujaca „truchtaczke” jak ja. Gdzies miedzy wierszami lezy pasja, energia i wola walki. To przyciaga na forum, ciagnie tez żeby samemu rozsmakowac się w bieganiu
Ostatnio wpadl mi w reke temat o rowerze zapoczatkowany przez Mariusza i ... ech tez ciagnie!!! Nigdy nie bylam jakas szczegolna rowerzystka (no może jak bylam mala

), ale prawde mowiac, ostatnio calkiem przestalam lubic bicycle i wszystko co z nimi zwiazane

Wlasciwie to w mojej okolicy nie ma fajnych tras rowerowych, bo wszystkie prowadza prze okropnie ruchliwe drogi, a samochod smigajacy prosto przed nosem nie sprzyja poczuciu bezpieczenstwa. A tak w ogle to ja len jestem

Ale, kto wie... mój tato przejechal swego czasu pol Polski na rowerze, może cos tam w tych genach jednak zostalo.
Drugi duzy plus to techniczny i graficzny aspekt tej listy dyskusyjnej. Pochwala dla moderatora. Nie znam się na tych sprawach, ale z punktu widzenia laika chwale:
przejrzyste rozplanowanie i podzial na podgrupy, miki które sa po prostu boskie

, rysunki przy nikach, podzial poszczegolnych tematow na strony. To wszystko sprawia ze forum jest przystepne i po prostu ladne.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow, oby tak dalej