Pochwala

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
poloninka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc
Hmmm... tak sobie od pewnego czasu czytam wasze posty i wlasciwie przyczytalam już spora czesc z forow  ogolnego, zielonej trawki i zdrowia i to wszystko jest cholernie fajnie i ciekawe :taktak: Te wasze wymiany zdan naprawde mobilizuja do bieganie i do aktywnego zycia taka poczatkoujaca „truchtaczke” jak ja. Gdzies miedzy wierszami lezy pasja, energia i wola walki. To przyciaga na forum, ciagnie tez żeby samemu rozsmakowac się w bieganiu :hejhej:
Ostatnio wpadl mi w reke temat o rowerze zapoczatkowany przez Mariusza i ... ech tez ciagnie!!! Nigdy nie bylam jakas szczegolna rowerzystka  (no może jak bylam mala ;) ), ale prawde mowiac, ostatnio calkiem przestalam lubic bicycle i wszystko co z nimi zwiazane :ech: Wlasciwie to w mojej okolicy nie ma fajnych tras rowerowych, bo wszystkie prowadza prze okropnie ruchliwe drogi, a samochod smigajacy prosto przed nosem nie sprzyja poczuciu bezpieczenstwa. A tak w ogle to ja len jestem :lalala:  Ale, kto wie... mój tato przejechal swego czasu pol Polski na rowerze, może cos tam w tych genach jednak zostalo.
Drugi duzy plus to techniczny i graficzny aspekt tej listy dyskusyjnej. Pochwala dla moderatora. Nie znam się na tych sprawach, ale z punktu widzenia laika chwale:
przejrzyste rozplanowanie i podzial na podgrupy, miki które sa po prostu boskie :hej: , rysunki przy nikach, podzial poszczegolnych tematow na  strony. To wszystko sprawia ze forum jest przystepne i po prostu ladne.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow, oby tak dalej :spoko:
POŁONINKA
PKO
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

My też Cie pozdrawiamy. :)
ENTRE.PL Team
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I to w³a¶nie z przyczyn, o których piszesz, ka¿dy kto raz wst±pi na forum, popada w nieuleczalne uzale¿nienie od pisania i czytania postów (i od biegania przede wszystkim), a ca³e udzielaj±ce siê tutaj towarzystwo zaczyna byæ bliskie Twojemu sercu :)
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Racja, racja - ja jak tu wdepnąłem to już wogóle telewizji nie oglądam, z kumplami na wino nie chodzę i nic tylko biegam i czytam - biegam i czytam ;)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czasami też piszę :ble:

Tak czy inaczej nie znam lepszej strony internetowej w sieci.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Awatar użytkownika
ulino
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

To ja tez chcialam sie dolaczyc bo gdyby nie "fora" a w szczegolnosci gdyby nie joycat :-)) to napewno bym poprzestala na toeretyzowaniu i mysleniu sobie "jak by to bylo fajosko i "kultowo" gdyby czlowiek biegal, nie mowiac juz o tym jakie to bylo by niesamowite miec kondycje np. na godzine lub poltorej biegu bes przerwy" a buty jak by w szafie staly tak by staly. A tutaj prosze wirus sie przedarl i koniec nie ma ze boli... - glupio czlowiekowi kompa wlaczyc przed "treningiem" :-))
Ulino
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

czesc witamy na naszym wspanialym forum, wystarczy kilku zapalonych i bieglych w temacie ludzi by powstafo to co jest. juz wiesz ze bieganie to jest to.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam, ja podobnie jak od biegania również prawie jestem już uzależniony od forum. Przynajmniej raz na godzinę (czasami częściej) sprawdzam nowe wiadomości na forum. Oklaski dla twórców i dla wszystkich forumowiczów. !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Dwarf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Potwierdzam. Strona Bieganie jedna z lepszych w sieci.
Wymiana doswiadczeń mobilizuje to prawda. Poza tym to miło wiedzieć że jest jeszczekilku "wariatów" bo tak często na nas patrzą postronni a nawet rodzina.
Dwarf
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A cóż to za towarzystwo wzajemnej adoracji? :oczko:
Marek T.
Awatar użytkownika
poloninka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzieki za pozdrowienia
No, kilku wariatow to jednak jest :taktak: Wczoraj stalam sobie w oknie i zobaczylam jakiegos ludka biegnacego po zdrowie, który skrecil w moja trase. Tak mnie to ucieszylo, ze ktos w okolicy w ogole biega, ze biega moja trasa  i ze wcale nie biega szybicej ode mnie :orany: ze poszlam zaraz oznajmic rodzinie wielka radosc :hej: Ja dopiero zaczynam, a na dodatek teraz mialam tygodniowa przerwe ze względu na przeziebienie, ale już jutro pruje dalej. Tylko boje się jak to będzie z kondycyjka po takiej przerwie :ojnie:
POŁONINKA
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Ja muszę również powiedzieć, że dość często sprawdzam nowe wiadomości na tej stronie. Tak naprawdę to moja wiedza o bieganiu w dużej mierze pochodzi właśnie z tej strony. Jeszcze nie znalazłem bardziej praktycznej strony od tej. moje treningi poukładałem sobie sugerując się informacjami właśnie z tej strony.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ