Może ultra patrol 6h w wakacje w Krakowie?

Moderator: infernal
Oooooo nie... dziekuje postoje. Jednak za rok znowu zjade do kopalnisosik pisze:Świetny wynik i podziwiam
Może ultra patrol 6h w wakacje w Krakowie?
Plecy mam calkiem mocne. To pozostalosc po plywaniu. Bardziej mysle, ze zawazyla tu wentylacja kopalni na spocone plecy bo poczatkowo w przerwach na strefie zmian nic na siebie nie zakladalem. Dzis w zasadzie tez w plecach nic mnie nie boli, troche barki, ale to nic w porownaniu z lydkamikaligr pisze:Super, dodaj do treningu coś na wzmocnienie tułowia żeby plecy nie bolały.
Eeee tam, toz to zwykle interwaly byly, tylko dluzsze i w kilku seriachwigi pisze:Niby szybkościowiec, a masz zadatki na ultrasa.
kaligr pisze:Super, dodaj do treningu coś na wzmocnienie tułowia żeby plecy nie bolały.
No nie wiem, jak by to było przewianie to raczej nie zaczeło by boleć nagle. A u Ciebie czytam o nagłym bólu pleców, mięśniach międzyżebrowych, okolicy serca. Wydaje mi się że coś Tobie jednak doskwiera. Ból z zapalenia tk. miękkich również nie przechodzi tak szybko. U Ciebie z tego co czytam ból przyszedł nagle i również szybko się wycofał.Skoor pisze:Plecy mam calkiem mocne. To pozostalosc po plywaniu. Bardziej mysle, ze zawazyla tu wentylacja kopalni na spocone plecy bo poczatkowo w przerwach na strefie zmian nic na siebie nie zakladalem. Dzis w zasadzie tez w plecach nic mnie nie boli, troche barki, ale to nic w porownaniu z lydkami![]()
Policzyłem. Przebiegłem 48,4km w czasie około 3:20:42 (o ile nic nie pomyliłem) to daje tempo w okolicy 4:08/km Zrobiłem więc plan minimum maratonu poniżej 3hmarek84 pisze:szybko licząc to sumarycznie w okolicach maratonu po 4:00 ??