Marek - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
Wiesz co - ja tam jakoś bardzo tego nie żłopię, akurat wczoraj max wyszedł w astronomicznej liczbie 2 piw sączonych od 21:30 do północy... Tyle, że jeśli ten blog/zapiski mają mieć sens, to piszę wszystko -> niestety plan "lecimy rano bez węgli" nie został do końca zrealizowany i się do tego przyznaję.
biegam ultra i w górach
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie bierz do siebie tego "zlopania" to taki zarcik mial byc. A rada z winem byla serio, polecam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki, ale nie mam zamiaru się maltretować
Wszystko jest dla ludzi, raz na jakiś czas lampka wina czy piwo z małżonką nikomu nie zaszkodziła - tylko przyszłościowo w treningach do maratonu muszę zwrócić uwagę, żeby nie było to dzień przed longiem (bo longi biegam z rana)
Wszystko jest dla ludzi, raz na jakiś czas lampka wina czy piwo z małżonką nikomu nie zaszkodziła - tylko przyszłościowo w treningach do maratonu muszę zwrócić uwagę, żeby nie było to dzień przed longiem (bo longi biegam z rana)
biegam ultra i w górach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Korrektura: nie w niedziele, tylko w sobote bez wegli.
Piwko jak piwko, wszystko dla ludzi (dzisiaj tez musialem sie nasluchac od zonki: za tydzien mistrzostwa a ty znowu piwi... no ma racje)
Bylo duzo wegli do piwka? Czy tylko piwo?
Piwko jak piwko, wszystko dla ludzi (dzisiaj tez musialem sie nasluchac od zonki: za tydzien mistrzostwa a ty znowu piwi... no ma racje)
Bylo duzo wegli do piwka? Czy tylko piwo?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko piwko
biegam ultra i w górach
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:15
- Życiówka w maratonie: 3:21:22
Pozazdrości warunków fizycznych, żeby mieć podobne BMI musiałbym schudnąć 14kg
Coś mi się wydaje że sporo życiówek w tym roku zrobisz.
10km 39:15, HM 1:25:25,
M 3:21:22
M 3:21:22
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To ma i plusy i minusy. Minusem jest np. to, że każda urwana sekunda musi pochodzić z treningu bo rezerw w wadze praktycznie nie ma i nigdy nie było. Mało tego, dużo bardziej widać (również w wynikach i tempach treningów) jeśli np. zjesz 2-3 większe obiadki pod rząd :Dmnich2067 pisze:Pozazdrości warunków fizycznych, żeby mieć podobne BMI musiałbym schudnąć 14kg
Spoko! Możesz też pisać, co u Ciebie - zawsze to raźniej i może jakieś sensowne wnioski uda się wyciągnąćkamilo pisze:W listopadzie pobiegłem dychę o 5s gorzej od Ciebie. Będę śledził postępy oraz to jak trenujesz. Pozdrawiam.
biegam ultra i w górach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:38:28
- Życiówka w maratonie: 02:56:00
Dobry trening wyszedł, jest powód do optymizmu. Na dziesiątce WROACTIV będzie poniżej 39 minut.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziękuję.
Może nieskromnie napiszę, ale cel jest jednak "trochę" szybciej niż 39 minut Ale zobaczymy jak warunki pozwolą...
Może nieskromnie napiszę, ale cel jest jednak "trochę" szybciej niż 39 minut Ale zobaczymy jak warunki pozwolą...
biegam ultra i w górach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:38:28
- Życiówka w maratonie: 02:56:00
OK, nie napisałem ile poniżej 39, ale oby jak najwięcej i bliżej 38, czego życzę.marek84 pisze:Dziękuję.
No cóż, będę jedynie oglądać Twoje plecy i to nie wiadomo jak długo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie zrozum mnie źle - ja z tych, co muszą mieć w głowie nagrane, na co biegną. Celem jest 38 minut (w dobrych warunkach) lub jak najbliżej tych 38 minut (w gorszych warunkach). To oznacza nie mniej i nie więcej jak bieg po 3:48-3:50 w zależności od warunków i tego się będę trzymał. Liczbę 39 w ogóle wyrzucam z głowy i o niej nie myślę.wigi pisze:OK, nie napisałem ile poniżej 39, ale oby jak najwięcej i bliżej 38, czego życzę.marek84 pisze:Dziękuję.
No cóż, będę jedynie oglądać Twoje plecy i to nie wiadomo jak długo.
biegam ultra i w górach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A tak szczerze pisząc: to ja chciałbym oglądać Twoje plecy na maratonie, nawet i do mety - póki co strefa marzeń, ale z kolei jeśli chodzi o maraton to ja będę Cię goniłwigi pisze:No cóż, będę jedynie oglądać Twoje plecy i to nie wiadomo jak długo.
biegam ultra i w górach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Teraz zobaczylem... No tak trzymac. Wyszlo bardzo dobrze. Te 7:19, nawet w plecy, to juz 3 kroki do przodu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na tym pierwszym powtórzeniu naprawdę wiało w plecy, nie ściemniam. Na aż tak szybkie bieganie to się jeszcze nie czuję :P
biegam ultra i w górach