Hmm, mi po około roku oderwał się ten nap przy pasie do wpinania kostki pulsometru, zareklamowałam i wymienili, choć tak naprawdę okazało się potem, ze źle odpinam pulsometr. Powinno się go odpiąć po zdjęciu z klatki paska przytrzymując za ten nap na pasku a nie ciągnąć zawsze za jedną stronę kostki jak to robiłam. Drugi nadesłany pasek jest już okej.darekc1 pisze:Mam pytanie odnosnie elektrody polara .
Zegarek mam okolo roku zakupiony razem z czujnikiem pierwszy pasek reklamowalem po osmiu miesiącach popękała cała guma ,obchodzilem sie z nim zgodnie z zaleceniami ,myslalem ze może od żelu ekg. Drugi bez żelu wytrzymal cztery miesiące ,zamowilem nowy już nie reklamowalem bo mi głupio . Czy moge miec taki specyficzny pot dzialajacy na gume. Myslałem o paskach z gearbest za 5 dolarów czy ktoś używa takiego i dziala identycznie jak Polara.
Wysłane z mojego SM-G920F .
Co do gumy to u mnie w każdym pasku po pewnym czasie używania zaczyna dziwnie pachnieć taką chemią, podejrzewam że to od reakcji na mój pot, pomimo że pas po ćwiczeniach zawsze przepłukuję ciepłą wodą i często myję mydłem.
Darekc, przyznaj - zawsze płuczesz pasek pod ciepłą wodą z mydłem po użytkowaniu go?