Od kilku dni mam problem z zalogowaniem się na forum z poziomu przeglądarki. Działam na Windows 10 i problem z logowaniem mam zarówno w Chrome, IE oraz Edge. Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ale od kilku dni jestem w Niemczech w delegacji i być może tutaj coś mieszają. Z drugiej strony w zeszłym roku bywałem w tych okolicach kilka razy i wszystko było ok.
Po wpisaniu nazwy użytkownika oraz hasła w oknie logowania w większości wypadków wygląda wszystko normalnie ale po kliknięciu na jakiś wątek otwiera się on już z niezalogowanym użytkownikiem. Przed wyjazdem w Polsce wszystko działało normalnie, nic nie zmieniałem na komputerze i nie wiem dlaczego mam teraz takie problemy. Dobrze, że tapatalk działa bo inaczej byłbym odcięty od świata
Inne polskie forum, na które też często zaglądam działa normalnie dlatego myślę, że to coś u was mnie może blokować.
Logowanie do forum z poziomu przeglądarki
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Poproszę naszych specow o sprawdzenie.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 41:56
- Życiówka w maratonie: brak
Adam nie wiem czy ktoś zdążył coś zmienić od wczoraj ale w końcu forum zaczęło działać normalnie na przeglądarce. Wieczorem zebrałem się w końcu do przejrzenie wszystkich nieprzeczytanych postów w tapatalku (nazbierało się trochę zaległości przez dwa tygodnie), a teraz siedzę już 30 minut zalogowany na kompie i nic złego się nie dzieje.
Jeżeli ktoś coś zmienił to wielkie dzięki za szybką pomoc, a jak nie to mam nadzieję, że problem już nie wróci.
Jeżeli ktoś coś zmienił to wielkie dzięki za szybką pomoc, a jak nie to mam nadzieję, że problem już nie wróci.