Logowanie do forum z poziomu przeglądarki

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
C3PO
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 41:56
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Od kilku dni mam problem z zalogowaniem się na forum z poziomu przeglądarki. Działam na Windows 10 i problem z logowaniem mam zarówno w Chrome, IE oraz Edge. Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ale od kilku dni jestem w Niemczech w delegacji i być może tutaj coś mieszają. Z drugiej strony w zeszłym roku bywałem w tych okolicach kilka razy i wszystko było ok.

Po wpisaniu nazwy użytkownika oraz hasła w oknie logowania w większości wypadków wygląda wszystko normalnie ale po kliknięciu na jakiś wątek otwiera się on już z niezalogowanym użytkownikiem. Przed wyjazdem w Polsce wszystko działało normalnie, nic nie zmieniałem na komputerze i nie wiem dlaczego mam teraz takie problemy. Dobrze, że tapatalk działa bo inaczej byłbym odcięty od świata ;-)

Inne polskie forum, na które też często zaglądam działa normalnie dlatego myślę, że to coś u was mnie może blokować.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Poproszę naszych specow o sprawdzenie.
C3PO
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 41:56
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam nie wiem czy ktoś zdążył coś zmienić od wczoraj ale w końcu forum zaczęło działać normalnie na przeglądarce. Wieczorem zebrałem się w końcu do przejrzenie wszystkich nieprzeczytanych postów w tapatalku (nazbierało się trochę zaległości przez dwa tygodnie), a teraz siedzę już 30 minut zalogowany na kompie i nic złego się nie dzieje.

Jeżeli ktoś coś zmienił to wielkie dzięki za szybką pomoc, a jak nie to mam nadzieję, że problem już nie wróci.
ODPOWIEDZ