Nie miałem najmniejszego zamiaru kogokolwiek dyskryminować z racji posiadanego wieku, ale to chyba oczywiste, szczególnie, że uwaga nie odnosiła się do białogłowyQuote: from Ziut on 11:51 am on Dec. 11, 2001
wieku nie mierzę metryką - znam ludzi w wieku o którym myślisz i są emerytami (...) sam się wyłączam w tym momencie.

Co do pozostałych punktów, dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie. Jeśli moje zgłoszenie z opcją niedzieli było jedynym tego rodzaju jakie otrzymałeś, to nie mam nic do skomentowania, może poza tym jednym, że wg mnie nie jest usprawiedliwieniem niskiej frekwencji okres w jakim jesteśmy. Przepraszam ale w Polsce zawsze są jakieś okresy niesprzyjające, o ile tylko chodzi o wspólną robotę. Tyle, że ten z początku grudnia, jest akurat jak ulał na teoretyczne ujęcie tematyki jaką zaproponowałeś.
Piszę to jako ten, co ostatniej soboty również nawalił, niestety okrucieństwo zawodowe, jak mogę przypuszczać nie mnie jednemu, skutecznie pokrzyżowało plany. Dzwoniłem do Ciebie ostatni raz ok. 13-tej, mając jeszcze nadzieję na zmianę terminu, nie odbierałeś, chyba wtedy startowałeś już do biegu, potem już nie miałem śmiałości przeszkadzać.
Więcej o Akademii piszę pod nowym tematem, aby nie przeszkadzać w szturmie na PR, (tylko go nie bombardujcie, bo kolega Zygmunt, właśnie skończył je budować).