Ja jakos nigdy nie miałem okazji wypić naraz tyle soku z buraka, może jak wejdę na jakieś obroty to kupię bo robić mi się nie będzie chciało

Zakładam, że osoby zastanawiające się nad suplementacją tym czy tamtym dbają już jako tako o dietę. Popijanie kebaba sokiem z buraka czy marchwi ma tylko jedną "zaletę" - odbiera przyjemność z konsumpcji tegożBogil pisze:To wszystko działa ale trzeba się zastanowić czy warto wydawać na to pieniądze skoro np. nasza regeneracja kuleje albo dieta jest daleka od ideału.
Więc z pewnością możnaEj horyłko z buraka
Robisz z mene duraka
Pije sok z buraka od kilku miesięcy, pięć razy w tygodniu po 300 ml. Nie wyobrażam sobie wypić takiej porcji soku z kiszonych buraków. Straszny kwas.Bogil pisze:Kiszony nie będzie, bo cukry które mogą je powodować fermentują.
B-Alanin... mozna brac 3x dziennie po 1-1,5g i wystarczy. Jak ktos chce wiedziec jak na to reaguje, niech wezmie 4g na raz... Ostrzegam, zabraknie paznokci, zeby sie drapac, tak wszystko swedzi. Dlatego lepiej rozlozyc na 3 porcje.Bogil pisze:Stosowanie Beta alaniny jest proste. Nie ma znaczenia za bardzo kiedy ją podamy. Ilości maksymalnie do 6 g dziennie ale wypada zacząć od 2 g i sprawdzić indywidualną tolerancje. Najlepiej działa na wysiłki w okolicach 4 min. Bieg na 1500 m. Nie znaczy to ze w czasie nagłego kopnięcia w jakimś biegu to się nam nie przyda.