Moderator: infernal
Myślę, że wybrałeś słusznie. Paweł ma duże doświadczenie treningowe, a ja teoretyzowałem na podstawie tabelek. Jeżeli wierzyć Garminowi to pierwszy i ostatni z tych pięciu kilometrów, były lekko pod górę. Na świeżości mogłeś tego niewielkiego podbiegu nawet nie poczuć, ale na piątym powtórzeniu to pewnie miało znaczenie.(...)takie tempo interwałów doradził mi na ten trening Sosik (tempo Marca Slonika - 4:11 jest raczej poza moim zasięgiem)(...)
Marc.Slonik pisze:No ładnie Ci to idzie. Widać, że jeszcze jest rezerwa.
Dzięki Chłopaki za te słowa, chyba rzeczywiście złapałem jakiś "drugi oddech"majak pisze:...Elegancko to u Ciebie wygląda!
Interwały miodzio! A to, że biegasz wolno longi i jeszcze chcesz je wydłużać, to miód na moje serce...
Dzięki Paweł, tak zrobię. A przy mocniejszym ciągłym zostawić to na razie bez zmian czy może spróbować jeszcze trochę podkręcić tempo, czy może przy tym samym tempie wydłużyć lekko dystans?sosik pisze:Ładnie poszły te kilometrówki. Teraz dążysz do 4'25" na wszystkich czyli pierwszy ok 4'30" - staraj się trafić - dobrze dogrzewa mięśnie taki deko wolniejszy. Potem reszta po 4'25"/km