Ustroń - szukam partnerki do biegania

MiMoZA_30+
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, wybieram się na kilka dni do Ustronia (Beskidy) w listopadzie i nie mam zielonego pojęcia gdzie można tam pobiegać, więc miło byłoby pobiegać z kimś zaznajomionym w trasach biegowych. Jeśli jest na forum chętna biegaczka, która poświęciłaby mi trochę czasu na wspólne pobieganie to już się cieszę :usmiech:
Pozdrawiam Ania.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
lama71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,22

Nieprzeczytany post

co prawda partnerką nie jestem, ale jak masz ochotę, poczytaj szlaki ze stronki:

Anna Celińska

fajnie opisane i jak na mój gust w obszarze Beskidów nie są jakieś bardzo trudne. Sprawdziłem i mogę polecić.
Oczywiście jak chcesz z Wisły startować, będziesz musiała je nieco zmodyfikować, albo stworzyć własną, choćby tu:

mapy

powodzenia i fajnej pogody, bo ten okres potrafi być w Beskidach naprawdę piękny
:taktak:
MiMoZA_30+
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

lama71 pisze:co prawda partnerką nie jestem, ale jak masz ochotę, poczytaj szlaki ze stronki:

Anna Celińska

fajnie opisane i jak na mój gust w obszarze Beskidów nie są jakieś bardzo trudne. Sprawdziłem i mogę polecić.
Oczywiście jak chcesz z Wisły startować, będziesz musiała je nieco zmodyfikować, albo stworzyć własną, choćby tu:

mapy

powodzenia i fajnej pogody, bo ten okres potrafi być w Beskidach naprawdę piękny
:taktak:
MiMoZA_30+
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję. Aczkolwiek nadal szukam partnerki do biegania :usmiech: (mój Nick nie jest przypadkowy). Nie biegam z gps-em, telefonem, itp., orientacja w terenie = 0,00 . Pozdrawiam, Ania.
Awatar użytkownika
lama71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,22

Nieprzeczytany post

MiMoZA_30+ pisze:Dziękuję. Aczkolwiek nadal szukam partnerki do biegania :usmiech: (mój Nick nie jest przypadkowy). Nie biegam z gps-em, telefonem, itp., orientacja w terenie = 0,00 . Pozdrawiam, Ania.
ale te szlaki są naprawdę dobrze opisane, chyba że jesteś daltonistką. To nie jest jakaś Fatra, tu szlaki są dobrze oznaczone, szerokie.... trudno się zgubić.
ale... powodzenie w poszukiwaniach.
MiMoZA_30+
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przeglądałam te szlaki, wszystko jest opisane, wyrysowane i nawet fotki zrobione. Jest przepięknie, ale nie ukrywam jestem "strachem podszyta" sama tam się nie wybiorę :ojoj: :ojnie:
Będę szukała na wszystkich portalach, forach, itp. Jak nikogo nie znajdę, to pozostanie mi pobieganie po chodniczkach przy uliczkach, między domkami. A póki co mam nadzieję, że może ktoś będzie chętny. Mam miesiąc czasu do wyjazdu. Pozdrawiam, Ania.
ODPOWIEDZ