Wysłane z Tapatalka

To ja czekam z ciekawością na wyniki.charm pisze:Ogólnie poza biegiem są ćwiczenia core, siłowe, rozciągające, itd. Korzystałam (w sumie nadal korzystam) z planu polara, cały czas wydaje się bardzo łatwy (oparty jest na tętnie), jak skuteczność to mogę się wypowiedzieć po maratonie w Poznaniu za niecałe 3 tygodnie...![]()
Wysłane z Tapatalka
słucham mniej więcej zaleceń i trzymam się zakresów tętna na treningu - to debiut, i chodzi mi raczej o przebiegnięcie a nie konkretny czas (planuję 4:30, więc wolno, ale z RI wychodzi 4:24)Klimo pisze:Charm: a przygotowujesz się na konkretny wynik, czy po prostu słuchasz mniej więcej zaleceń Polara?
Można robić na swoich zakresach.peryB4 pisze:Plan z Polarem można robić na swoich zakresach tętna czy muszą być ustawione domyślne Polara? Jak Wy macie ustawione strefy?
no właśnie tego nie wiem :PTomBod pisze:Fajnie, że zakupiłeś. Gratuluję![]()
Tylko pytanie, czy "zegarek o tym wie". Innymi słowy - czy ustawiłeś w nim, żeby źródłem tempa był właśnie ten sensor?
no to mam odpowiedź ;] dzięki wielkie !!! AVE biegacze !! ;]TomBod pisze:Jest takie powiedzenie - "jak już nic nie pomaga, sięgnij do instrukcji"
Zestawienie komunikacji V800 z sensorem to jedno, ale wskazanie go jako domyślnego urządzenie pomiaru prędkości to dwa.
A więc:
Ustawienia > Profile sportowe > Bieganie > Sensor biegowy > Wybierz sensor do pomiaru
prędkości, a następnie wybierz Sensor biegowy lub GPS.
Strava route builder.Batman pisze:Szybkie pytanie. Czy mogę w jakiś sposób narysować na mapie trasę po jakiej chciałbym biec a później wrzucić to do flow i na zegarek? Żeby już podczas pierwszego treningu w nowym miejscu biec po wskazaniach a nie z pamięci (trochę wywijasów drogowych).