Leginsy do biegania na chłodne dni

guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam, macie jakieś propozycje sprawdzonych leginsow, które będą dobre do biegania w temperaturze max do 0 stopni. Cena ok 170zl +/- 20zl :). W tej cenie tylko decathlonon?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
PKO
sew300
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja mam Reebok Spartan Race kupione bodajże w TK MAX za około 100pln. Są dobre do nawet -10 jak dla mnie dobrze przylegają do nogi nie ciągną się i nie czuję praktycznie ze je mam na sobie. Polecam a odczucie komfortu termicznego dla każdego w takim samym produkcie może być różne pozdrawiam :)
pitgw
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Od czwartku w Lidlu jest ciekawa propozycja. Wiem, że jak ktoś chce firmówek to nie dla niego, ale ja polecam. W podobnych biegałem trzy sezony, naprawdę solidne.
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W Lidlu bardzo dużo zależy od konkretnej serii (dotyczy praktycznie większości asortymentu sportowego) - jedne są dobre, inne bardzo dobre, a jeszcze inne koszmarne, trzeba patrzeć na bieżąco co akurat jest. Przykładowo pierwsze serie butów (sprzed kilku lat) były świetne, a patrzyłem ubiegłoroczne to dramat.

Co do ciuchów: Moim zdaniem Decathlonowe są lepsze niż lidlowe (a przynajmniej ich jakość jest powtarzalna) i cena też przystępna.
biegam ultra i w górach :)
pitgw
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla. :oczko:
pitgw
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Olek90 pisze:
pitgw pisze:Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla. :oczko:
jeśli jeszcze cokolwiek zostanie ;)
:hahaha:
Święta racja
lukirobo1984
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dużo jest takowych na rynku, w ciekawej cenie można kupić w promocji w sklepach sportowych, jak są końcówki kolekcji. Na chłodniejsze dni polecam z membraną ochronną...
Ostatni
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: ~~1:30

Nieprzeczytany post

Ciężko w tej cenie byłoby znaleźć coś złego wg mnie.
guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziękuje wszystkim za pomoc, chyba się zdecyduje na kalenji kiprun są właśnie na promocji w decathlonie
anncarpe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak jeszcze nie kupiłeś, poszukaj newline visio. Ja w nich latam juz trzeci sezon. Decathlonowe i lidlowe się nie umywają.

Wysłane z mojego GT-I9505 .
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ