Witam, macie jakieś propozycje sprawdzonych leginsow, które będą dobre do biegania w temperaturze max do 0 stopni. Cena ok 170zl +/- 20zl . W tej cenie tylko decathlonon?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ja mam Reebok Spartan Race kupione bodajże w TK MAX za około 100pln. Są dobre do nawet -10 jak dla mnie dobrze przylegają do nogi nie ciągną się i nie czuję praktycznie ze je mam na sobie. Polecam a odczucie komfortu termicznego dla każdego w takim samym produkcie może być różne pozdrawiam
Od czwartku w Lidlu jest ciekawa propozycja. Wiem, że jak ktoś chce firmówek to nie dla niego, ale ja polecam. W podobnych biegałem trzy sezony, naprawdę solidne.
W Lidlu bardzo dużo zależy od konkretnej serii (dotyczy praktycznie większości asortymentu sportowego) - jedne są dobre, inne bardzo dobre, a jeszcze inne koszmarne, trzeba patrzeć na bieżąco co akurat jest. Przykładowo pierwsze serie butów (sprzed kilku lat) były świetne, a patrzyłem ubiegłoroczne to dramat.
Co do ciuchów: Moim zdaniem Decathlonowe są lepsze niż lidlowe (a przynajmniej ich jakość jest powtarzalna) i cena też przystępna.
Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla.
pitgw pisze:Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla.
dużo jest takowych na rynku, w ciekawej cenie można kupić w promocji w sklepach sportowych, jak są końcówki kolekcji. Na chłodniejsze dni polecam z membraną ochronną...