Z góry dziękuję i pozdrawiam
Leginsy do biegania na chłodne dni
-
guerrero333
- Dyskutant

Witam, macie jakieś propozycje sprawdzonych leginsow, które będą dobre do biegania w temperaturze max do 0 stopni. Cena ok 170zl +/- 20zl
. W tej cenie tylko decathlonon?
-
sew300
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam Reebok Spartan Race kupione bodajże w TK MAX za około 100pln. Są dobre do nawet -10 jak dla mnie dobrze przylegają do nogi nie ciągną się i nie czuję praktycznie ze je mam na sobie. Polecam a odczucie komfortu termicznego dla każdego w takim samym produkcie może być różne pozdrawiam 
-
pitgw
- Stary Wyga

Od czwartku w Lidlu jest ciekawa propozycja. Wiem, że jak ktoś chce firmówek to nie dla niego, ale ja polecam. W podobnych biegałem trzy sezony, naprawdę solidne.
-
marek84
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
W Lidlu bardzo dużo zależy od konkretnej serii (dotyczy praktycznie większości asortymentu sportowego) - jedne są dobre, inne bardzo dobre, a jeszcze inne koszmarne, trzeba patrzeć na bieżąco co akurat jest. Przykładowo pierwsze serie butów (sprzed kilku lat) były świetne, a patrzyłem ubiegłoroczne to dramat.
Co do ciuchów: Moim zdaniem Decathlonowe są lepsze niż lidlowe (a przynajmniej ich jakość jest powtarzalna) i cena też przystępna.
Co do ciuchów: Moim zdaniem Decathlonowe są lepsze niż lidlowe (a przynajmniej ich jakość jest powtarzalna) i cena też przystępna.
biegam ultra i w górach 
-
pitgw
- Stary Wyga

Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla. 
-
pitgw
- Stary Wyga

Olek90 pisze:jeśli jeszcze cokolwiek zostaniepitgw pisze:Buty z Lidla akurat mi nie podchodzą. Ciuchy mam i z Decathlona i z Lidla. Racja są porównywalne jakościowo i cenowo. Tak czy siak w czwartek podjadę do Lidla.
Święta racja
-
lukirobo1984
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
dużo jest takowych na rynku, w ciekawej cenie można kupić w promocji w sklepach sportowych, jak są końcówki kolekcji. Na chłodniejsze dni polecam z membraną ochronną...
-
guerrero333
- Dyskutant

Dziękuje wszystkim za pomoc, chyba się zdecyduje na kalenji kiprun są właśnie na promocji w decathlonie