Komentarz do artykułu 450 km,150 godzin. Niebieskie wyzwanie Pawła Pabiana
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Start w piątek o świcie.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tutaj obszerna relacja Pawła: http://bieganie.pl/?show=1&cat=205&id=8910
- jarek_bb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 3:36:50
Do autora - popraw dwukrotnego ortografa w słowie kazać. Każę i karzę to różne słowa - jedno jest od kazać, a drugie od karać.
A wyczyn niesamowity. Gratuluję wytrwałości i hartu ducha.
A wyczyn niesamowity. Gratuluję wytrwałości i hartu ducha.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Czy coś się działo w tych arłamowskich lasach? Nie wiem co to było... Jedno jest pewne. Po wysiedleniach od 70 lat rozwija się tam w najlepsze przyroda bez destruktywnej ingerencji człowieka. To powoduje, że zwierzęta i rośliny są u siebie, człowiek bywa rzadko. Spotkania z niedźwiedziem, wilczycą czy rysiem jest więc bardziej prawdopodobne.
Jeśli chodzi o błędy ortograficzne, składniowe, merytoryczne, niezrozumiałe sentencje - jestem pisarzem amatorem, po napisaniu przeczytałem tekst raptem 2 razy po przelaniu myśli na papier. Różnych przeistoczeń zaiste jest tam o wiele więcej dzięki za wskazówkę.
Jeśli chodzi o błędy ortograficzne, składniowe, merytoryczne, niezrozumiałe sentencje - jestem pisarzem amatorem, po napisaniu przeczytałem tekst raptem 2 razy po przelaniu myśli na papier. Różnych przeistoczeń zaiste jest tam o wiele więcej dzięki za wskazówkę.
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:57
- Życiówka w maratonie: 3:28:03
Owszem, jeszcze coś tam się znajdzie do poprawy (spadać w dół ) ale moim zdaniem relacja bardzo fajna, świetnie się czytało, sądzę, że masz tzw. "lekkie pióro" i bogate słownictwoPaweł Pabian pisze:Jeśli chodzi o błędy ortograficzne, składniowe, merytoryczne, niezrozumiałe sentencje - jestem pisarzem amatorem, po napisaniu przeczytałem tekst raptem 2 razy po przelaniu myśli na papier. Różnych przeistoczeń zaiste jest tam o wiele więcej dzięki za wskazówkę.
Jedyna uwaga jaką mam ale to może bardziej do bieganie.pl - takie relacje z wielodniowych wydarzeń powinny ukazywać się w odcinkach - człowiek z niecierpliwością czekałby co wydarzy się jutro
A co do samej wyprawy.... zerknąłem na mapy, bo aż tak nie znam tych miejsc, którymi prowadzi Niebieski Szlak.... Trzeba mieć niezłą psychę by z Ustrzyk do Dwernika dymać jeszcze przez Wołosate
-
- Rozgrzewający Się
Szkoda, że nie można spadać do góry :D
Dzięki wielkie za wskazówki. Odcinkami puściłem relację na profilu FB: Niebieskie Wyzwanie. Doszedłem do takiego wniosku, który napisałeś - tak właśnie to zadziałało z psychą walczyłem w wielu miejscach
Dzięki wielkie za wskazówki. Odcinkami puściłem relację na profilu FB: Niebieskie Wyzwanie. Doszedłem do takiego wniosku, który napisałeś - tak właśnie to zadziałało z psychą walczyłem w wielu miejscach
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Dlaczego sądzicie, że to były złowieszcze odgłosy dzikich zwierząt (niedźwiedzia) przy jakimś krwiożerczym ataku? Ja patrzę na świat trochę bardziej przyjaźnie i śmiem przypuszczać, że były to odgłosy podczas spółkowania.
-
- Rozgrzewający Się
Twarz kobiety i soczystą porcję zdjęć znaleźć można na profilu Niebieskiego Wyzwania:
https://web.facebook.com/niebieskiewyzwanie/?fref=ts
Relacja podzielona jest na odcinki, pod którymi jest sporo fotek
https://web.facebook.com/niebieskiewyzwanie/?fref=ts
Relacja podzielona jest na odcinki, pod którymi jest sporo fotek
-
- Wyga
Z niedźwiedziem ? Jeśli tak to coś nie poszło, cyt. "Typ przeszedł obok, pomrukując donośnie – widocznie nie zadowolony"MEL. pisze:Dlaczego sądzicie, że to były złowieszcze odgłosy dzikich zwierząt (niedźwiedzia) przy jakimś krwiożerczym ataku? Ja patrzę na świat trochę bardziej przyjaźnie i śmiem przypuszczać, że były to odgłosy podczas spółkowania.