Przepraszam, że jestem laikiem, ale dla mnie SKS = "Szkolny Klub Sportowy"sochers pisze:Jak na forum geriatrycznym normalnieludzie, to najprostsze rzecz na świecie SKS :D

Moderator: infernal
Przepraszam, że jestem laikiem, ale dla mnie SKS = "Szkolny Klub Sportowy"sochers pisze:Jak na forum geriatrycznym normalnieludzie, to najprostsze rzecz na świecie SKS :D
Widzę, że mam bardziej optymistyczne podejście, skoro o tym skrócie nie słyszałemSkoor pisze:Starosc, @#$%^... Starosc...
Tak jest. Lepiej zwolnic ale skonczyc. Poszukaj powodow, dlaczego nie wyszlo, ale nie zawracaj sobie duzo tym glowy.Skoor pisze:Krzysiek, biegowo raczej nic dlatego napisałem, że to trening głowy. Nie mogę tego teraz znaleźć, ale gdzieś mi kiedyś Rolli pisał, że jak jest kiepsko to zwolnić ale skończyć, albo ja to źle pamiętam i taka myśl pojawiła się w trakcie biegu
... i ja będę o tym pamiętam, bo do tej pory zdarzało mi się niestety odpuszczaćRolli pisze:... i dalej w planie.Skoor pisze:... jak jest kiepsko to zwolnić ale skończyć...
Spróbuje...kasia41 pisze:Rolli rzuciłbyś okiem na moją technikę gdybym wysłała Ci krótki filmik?
Stawiam na zmęczenie po niedzieli, chociaż nie czułem się jakoś bardzo zajechany. Wykluczam, że wpływ na to miały ćwiczenia na drążku bo je robię już od 3 tygodni, a i nie są one jakieś intensywne. No nic, stało się i trzeba iść dalej. Zobaczymy jaka będzie dyspozycja na niedzielny start na 5km.Rolli pisze:Tak jest. Lepiej zwolnic ale skonczyc. Poszukaj powodow, dlaczego nie wyszlo, ale nie zawracaj sobie duzo tym glowy.
... i dalej w planie.