Mam pytanie, jak wygląda sprawa z tempem chwilowym w 225 ? Po jakim czasie pokazuje mniej więcej tempo ?

No to mnie "pocieszyłeś". Przymierzałem się do zakupu pomiaru w nadgarstku, co prawda TomTom runner cardio, ale coraz bardziej skłaniam sie do zakupu paska HRM (polar h7) do aktualnie używanego tomtoma.Patryck pisze:Pomalutku mój entuzjazm do pomiaru tętna na nadgarsku maleje. Kolejny mocniejszy trening i pokazuje tętno w okolicach 160, kiedy lecę pewnie w okolicach 185-190. (Przez cały trening, dajmy na to 20 minut, na oparach moich możliwości)
Nie wiem co mu odbiło, ale biorąc pod uwagę aspekt treningowy, nie nadaje się.
Już prawdopodobnie znam przyczynę, zbyt mocno zapinałem ten zegarek. Byłem przyzwyczajony do 225, a 235 ma troche inną budowę czujnika i szkodzi jej, gdy jest zbyt mocno zapięta. Na razie 2 mocniejsze treningi potwierdzają mój błąd. Zobaczymy jak będzie dalej. ;>Patryck pisze:Pomalutku mój entuzjazm do pomiaru tętna na nadgarsku maleje. Kolejny mocniejszy trening i pokazuje tętno w okolicach 160, kiedy lecę pewnie w okolicach 185-190. (Przez cały trening, dajmy na to 20 minut, na oparach moich możliwości)
Nie wiem co mu odbiło, ale biorąc pod uwagę aspekt treningowy, nie nadaje się.