sochers pisze:Hej,
Mało (czyt. wcale) byłem na forum więc jakoś pouciekały mi planowane biegi, m.in Twój maraton. Gratulacje za wynik. I obiecuję poprawę, na następny wywróżę Ci jakiś satysfakcjonujący czas
Spoko. Niedługo będzie okazja. 5 czerwca biegnę maraton "dodatkowy". Tzn. główne maratony to ten wiosenny i jesienny, a ten jeden dodałem do swojego kalendarza jako bonus
Pierwotny plan był taki, że biegnę z kumplem który ma za cel ukończenie maratonu biegiem. Ma już jeden ukończony, ale z kawałkami marszu i to go nie satysfakcjonuje. Miałem być osobistym pacemakerem, motywatorem. No, ale kolega jest kontuzjowany i nie biegnie. A ja przecież nie odpuszczę
Problem jest taki, że tydzień wcześniej biegnę 20km, nie dam rady obu na maksa, ale w obu chcę coś przećwiczyć. Tylko nie wiem jeszcze dokładnie co
20KM chcę pobiec jako BNP tylko pytanie jaki mają być poszczególne tempa. Jak już pobiegnę i będę wiedział jak się czuję to poproszę Cię o maratońską wróżbę - po co mam się męczyć i szacować jak Ty to robisz o niebo lepiej