Bieg  Powstania  Warszawskiego
- toommeekk
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak informuje organizator w sobotę 30 lipca odbędzie się Bieg Powstania Warszawskiego start o 17 . Biuro organizacyjne będzie znajdować się w Szkole przy Długiej tuż przy starcie . Do zobaczenia na starcie .
toommeekk
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Ten bieg robią chyba ci sami orgowie, którzy w regulaminie biegu Konstytucji 3maja (5km), wpisali punkt o konieczności posiadania badań lekarskich.
Ciekawe czy teraz też będzie taki wymóg.
W sumie do powstania szli ludzie bez żadnych badań, komisji wojskowo-lekarskich, więc może zrobią tym razem wyjątek.
Ciekawe czy teraz też będzie taki wymóg.
W sumie do powstania szli ludzie bez żadnych badań, komisji wojskowo-lekarskich, więc może zrobią tym razem wyjątek.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- toommeekk
- Rozgrzewający Się
Jeżeli chodzi o dopuszczenie do biegu to w zeszłym roku można bylo złożyć oświadczenie o uczestnictwie na własną odpowiedzialność . Poza tym niezbyt często trasa biegu może być poprowadzona w centrum W-wy. Na uczestników biegu czekają na trasie niespodzianki, kto biegal w zeszłym roku ten wie .
toommeekk
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
W zeszłym roku to ja biegałem o tej porze na fizykoterapię.
Zresztą ja i tak mieszczę się w najlepszym razie gdzieś koło środka stawki i to pod warunkiem jak w biegu bierze udział wielu dziadków. Więc zanim doczłapałbym do punktu sprawiającego kłopoty biegaczom na orientację, to i tak czołówka połapałaby się gdzie biec dalej.
Ps.Jak by nie chcieli tych kretyńskich badań, a bym nie wyjechał w góry, to czemu nie?
Zresztą ja i tak mieszczę się w najlepszym razie gdzieś koło środka stawki i to pod warunkiem jak w biegu bierze udział wielu dziadków. Więc zanim doczłapałbym do punktu sprawiającego kłopoty biegaczom na orientację, to i tak czołówka połapałaby się gdzie biec dalej.
Ps.Jak by nie chcieli tych kretyńskich badań, a bym nie wyjechał w góry, to czemu nie?
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- widman
- Rozgrzewający Się
Panowie jestem zielony jak diodoa w moim monitorze. Nigdy nie brałem udział w jakichkolwiek zawodach. No ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z chęcią przetruchtam te 10 km. Mam tylko małą prośbę. Oświećcie mnie i powiedzcie, co mnie czeka po przybyciu na Długą. Jak rozumiem mam się na miejscu zapisać, wpłacić jakąś kasę, dostanę numer na koszulkę, rzeczy mogę zostawić w jakiejś prowizorycznej szatni, ustawiam się na starcie i jazda... Czy o czymś zapomniałem ???
W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem, wiarę ustrzegłem" ;)[i] św. Paweł[/i]
- toommeekk
- Rozgrzewający Się
Przed startem warto zrobić krótką rozgrzewkę , dowiedziec się jak przebiega trasa , napic się wody , sprawdzic czy dobrze zawiazałeś buty .
toommeekk
- toommeekk
- Rozgrzewający Się
Przed startem warto zrobić krótką rozgrzewkę , dowiedziec się jak przebiega trasa , napic się wody , sprawdzic czy dobrze zawiazałeś buty .
toommeekk
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Bieg jest popołudniu. Nie przesadzaj z obiadem. Zjedz go wcześniej min4 godz przed startem i niech będzie on lekki