Adam Klein pisze:Zwracam tylko Twoją uwagę, że na stadionach nawet w trakcie Mistrzostw Świata często jest sporo luzu. I wg mnie tego luzu będzie więcej jeśli nie zostaną zrobione duże zmiany.
Na meczach tenisowych też jest sporo luzu- na większości turniejów, na wielu nawet w finale trybuny są puste. A tenisa nikt nie chce zmieniać bo liczą się transmisje telewizyjne, których jest dużo.
Myślę, że ciężko nam będzie się porozumieć. Twoje opinie w dziedzinie reformowania LA dla mnie są mało warte, ponieważ, jak wcześniej napisałeś, nie jesteś kibicem sportu, ani tego, ani innego. Nie śledzisz wydarzeń, nie oglądasz relacji. Z takim podejściem, myślę, że nie powinieneś udzielać rad, co do kierunku zmian. Przepraszam, że tak obcesowo zapytam- co ciebie one obchodzą, jeżeli nie jesteś kibicem? Z nastawienia widać, że takim kibicem nie chcesz być. To nie jest grzech, ja to rozumiem- masz inne priorytety. OK- tylko skąd i po co te dobre rady?
To tak, jak ja bym doradzał autorom programów kulinarnych, jak je zmienić, by były ciekawe.
Kompletnie mnie one nie interesują, nigdy ich nie oglądam- ale doradzam.
Odnoszę wrażenie, że Quba ma zbliżony do twojego stosunek do sportu. Stąd wzajemnie popieracie swoje wypowiedzi. Obaj doradzacie z pozycji osób niezainteresowanych.