Zaktualizowałem ale nie do 6.90...czach pisze:Zaktualizowałem i od razu dodałem sobie Wi-Fi jako hot-key. Lock device też jest. Settings->System->Hot Keys->…
A sprawdzałeś, czy w zegarku masz 6.90? (tak dla pewności)
DZ za podpowiedź

Zaktualizowałem ale nie do 6.90...czach pisze:Zaktualizowałem i od razu dodałem sobie Wi-Fi jako hot-key. Lock device też jest. Settings->System->Hot Keys->…
A sprawdzałeś, czy w zegarku masz 6.90? (tak dla pewności)
U mnie w połączeniu z iphonem działa bez zarzutu i jak po powrocie włączam garmin connect, to cały zapis już jest na swoim miejscu.Skoor pisze:Tak przy okazji... Jak macie wlaczony BT na zegarku i w telefonie i dajmy na to nie wylaczajac BT na obu urzadzeniach idziecie na trening (czyli zegarek z telefonem dluzej sie nie konyaktuja) to czy po powrocie do domu zegarek laczy sie z telefonem samoczynnie i bezproblemowo czy moze musicie zrobic jakies czary mary zeby polaczenie zadzialalo?
Jak bateria pada to masz komunikaty na zegarku. Biegałem tak ok 2 tygodni i za każdym razem gdy się parował to walił komunikatem. Raczej to nie wina baterii a tak jak napisał wyżej Rafi50Skoor pisze:Hmmm... a mi po aktualizacji przestalo wykrywac hrm-run. Wczoraj rano bylo wszystko ok, a dzis rano zero kontaktu z paskiem. Kupie jeszcze baterie i sprawdze, czy zacznie dzialac, ale jak do tej pory odczyty byly ok, nic nie wskazywalo na wyladowujaca sie baterie...
Tak przy okazji... Jak macie wlaczony BT na zegarku i w telefonie i dajmy na to nie wylaczajac BT na obu urzadzeniach idziecie na trening (czyli zegarek z telefonem dluzej sie nie konyaktuja) to czy po powrocie do domu zegarek laczy sie z telefonem samoczynnie i bezproblemowo czy moze musicie zrobic jakies czary mary zeby polaczenie zadzialalo?
Ja musze poczarowac czyli wylaczyc BT na telefonie i zegarku, a pozniej jednoczesnie wlaczyc. Nie zawsze to pomaga i wtedy musze uruchomic ponownie zegarek. Mam tak samo na 3 telefonach wiec problem raczej po stronie gremlina.
To samo miałem, ściągnęło coś po wifi ale nie było to 6.90. Poszło dopiero po kablu.szymcu pisze:Zaktualizowałem ale nie do 6.90...
Footpoda tez nie wykrywa. Bateria jest zalozona nowakuczi pisze:Jak bateria pada to masz komunikaty na zegarku. Biegałem tak ok 2 tygodni i za każdym razem gdy się parował to walił komunikatem. Raczej to nie wina baterii a tak jak napisał wyżej Rafi50
Samsung i 6.9 ale z poprzednimi wersjami tez nie bylo problemu, tzn jak wylaczam BT na telefonie to moge po tygodniu wlaczyc i urzadzenia sie paruja bez problemu. Podobnie jest z wifi, wiec chyba jakis dziwny jestemSkoor pisze:Hmmm... a mi po aktualizacji przestalo wykrywac hrm-run. Wczoraj rano bylo wszystko ok, a dzis rano zero kontaktu z paskiem. Kupie jeszcze baterie i sprawdze, czy zacznie dzialac, ale jak do tej pory odczyty byly ok, nic nie wskazywalo na wyladowujaca sie baterie...
Tak przy okazji... Jak macie wlaczony BT na zegarku i w telefonie i dajmy na to nie wylaczajac BT na obu urzadzeniach idziecie na trening (czyli zegarek z telefonem dluzej sie nie konyaktuja) to czy po powrocie do domu zegarek laczy sie z telefonem samoczynnie i bezproblemowo czy moze musicie zrobic jakies czary mary zeby polaczenie zadzialalo?
Ja musze poczarowac czyli wylaczyc BT na telefonie i zegarku, a pozniej jednoczesnie wlaczyc. Nie zawsze to pomaga i wtedy musze uruchomic ponownie zegarek. Mam tak samo na 3 telefonach wiec problem raczej po stronie gremlina.
Dzjeki Panowie, zegar wykryl pasek i wszystko ladnie dzialapaaulo pisze:Pobierz betę 6.91, tam znajdziesz wspomniany wyżej plik. Wrzuć go do RemoteSW.
Samo się aktualizuje po odłączeniu zegarka.