Komentarz do artykułu Czy ten zegarek zawojuje rynek? Polar V800 z GPS
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
Też macie problem z eksportem treningów z flow(jako tcx lub csv)? Wczoraj jeszcze było wszystko ok, dziś już nie mogę "wyciągnąć" treningu w formacie tcx.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mam ten sam problem od dziś;wydaje mi się ,że Polar zainstalował jakąś aktualizację (zmienił się niewiele graficzny wygląd niektórych funkcji treningu) i stąd ten problem ; mam nadzieje ,że jak szybko się pojawił tak szybko zostanie usunięty ;pojawia się tego typu błąd:erll9a60nfomnrdqqdlbgcuu4d.
T.
-
- Zaprawiony W Bojach
niech mnie nawet nie drażnią bo przeginają bagietę, cele treningowe nie działają od dwóch tygodni już mi się znudziło nawet nadawać na ich profilu bo nic nie skutktuje. Mogli dać chociaż możliwość powrotu do starego softu bo nowy np dla mnie nic nie wniósł a HeartTouch działa jak che,a celów treningowych niema :/ . Teraz jeszcze Export zepsuli
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:56
- Życiówka w maratonie: 03:17:51
Kenji pisze:Mam ten sam problem od dziś;wydaje mi się ,że Polar zainstalował jakąś aktualizację (zmienił się niewiele graficzny wygląd niektórych funkcji treningu) i stąd ten problem ; mam nadzieje ,że jak szybko się pojawił tak szybko zostanie usunięty ;pojawia się tego typu błąd:erll9a60nfomnrdqqdlbgcuu4d.
Pisałem do Polara i odpisali że trwają prace nad serwisem
- smoła
- Zaprawiony W Bojach
Odkąd mam polara v800, a mam go od września 2014, co jakiś czas występowały bugi. Raz mniejsze, raz większe. Gdyby nie przyzwyczajenie się do szablonu danych na flow, dawno bym uciekł do konkurencji. Po tym ostatnim, zaczynam rozglądać się za nowym sprzętem. Na pewno nie będzie to nic z Polara. Produkt dwa lata na rynku i takie cuda. Aż współczuję SportKonsulting, oficjalnemu dystrybutorowi i serwisowi.marekryd pisze:Kenji pisze:Mam ten sam problem od dziś;wydaje mi się ,że Polar zainstalował jakąś aktualizację (zmienił się niewiele graficzny wygląd niektórych funkcji treningu) i stąd ten problem ; mam nadzieje ,że jak szybko się pojawił tak szybko zostanie usunięty ;pojawia się tego typu błąd:erll9a60nfomnrdqqdlbgcuu4d.
- Klimo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:07
z jednej strony zgadzam się w 100%, z drugiej: nie widzę obecnie na rynku żadnego urządzenia, które miałoby mojego V800 zastąpić.smoła pisze:Odkąd mam polara v800, a mam go od września 2014, co jakiś czas występowały bugi. Raz mniejsze, raz większe. Gdyby nie przyzwyczajenie się do szablonu danych na flow, dawno bym uciekł do konkurencji. Po tym ostatnim, zaczynam rozglądać się za nowym sprzętem. Na pewno nie będzie to nic z Polara. Produkt dwa lata na rynku i takie cuda. Aż współczuję SportKonsulting, oficjalnemu dystrybutorowi i serwisowi.marekryd pisze:Kenji pisze:Mam ten sam problem od dziś;wydaje mi się ,że Polar zainstalował jakąś aktualizację (zmienił się niewiele graficzny wygląd niektórych funkcji treningu) i stąd ten problem ; mam nadzieje ,że jak szybko się pojawił tak szybko zostanie usunięty ;pojawia się tego typu błąd:erll9a60nfomnrdqqdlbgcuu4d.
Każdy oczywiście patrzy na swoje potrzeby, moje od 1,5 roku są takie, że muszę mieć multisport typu triatlon w zegarku, co naturalnie mocno ogranicza wybór, ale obok potrzeb czysto sportowych dla mnie równie ważne są kwestie estetyczne i powiem krótko, mimo tych irytujących aktualizacji nadal mojemu V800 wszystko wybaczam, ponieważ jak na niego patrzę (na razie od września 2015 na mojej ręce), za każdym niemal razem mam króciutką myśl, że mi się on niezmiernie podoba .
I to dla mnie absolutnie decydujący argument, ponieważ droższe i mające więcej funkcji Fenix3 czy Suunto po prostu mi się nie podobają. Nie mam najmniejszej ochoty nosić na co dzień takiej busoli, a V800 ma w sobie (wg mnie) mieszankę elegancji, sportowego zacięcia i własnego, niepowtarzalnego charakteru, którego w tych "okrąglasach" brakuje.
No i na koniec jeszcze: jak nadejdzie czas zmian na nowszy model, bardzo liczę na to, że będzie to ponownie Polar, tym razem pozbawiony tych chorób wieku dziecięcego, ale nadal w stylu obecnego V800.
10km: 39:32 (2015)
42,195km: 3:22:07 (2015)
1,9km + 90 km + 21,0975 km: 5:32:12 (2016)
-
- Zaprawiony W Bojach
przy takim podejściu polara jak wyjdzie nowy model to warto zaczekać z rok jak większośc rzeczy w nim naprawią. Osobiście tęz mi sie podoba V800 ale nie powiem miałem na ręku Suunto 2 saphire i robi również bardzo pozytywne wrażenie
- smoła
- Zaprawiony W Bojach
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
U mnie działa. Pobrales nową wersję Flow na Android?
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
W końcu wyszła poprawka. Ciekawe czy tym razem wszystko będzie OK
Mój Blog "Luźne wpisy"
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
U mnie coś skopany jest % dziennej aktywności. W zegarku jest 421% a w aplikacji Polar Flow mam 404%. Chyba ta aktualizacja coś miesza
Edit:
Budzik niestety został "głośny"
Edit:
Budzik niestety został "głośny"
Mój Blog "Luźne wpisy"
- Klimo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:07
aż się boję instalować teraz. mam też tą ostatnią zepsutą wgraną więc nic innego mi nie pozostaje, jak to zrobić, ale akurat ładowałem wczoraj zegarek (nie z komputera) i teraz ten tydzień poczekam, czy znowu nie będzie jakichś problemów.
są już (ponownie) w zegarku procenty dziennej aktywności z poprzednich dni?
są już (ponownie) w zegarku procenty dziennej aktywności z poprzednich dni?
10km: 39:32 (2015)
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Można wgrywać. Procenty się ustabilizowały
Mój Blog "Luźne wpisy"