bardzo lubię takie oznaczenie treningów i to była pierwsza rzecz która mi sie podobała po przesiadce z m400 na v800
i żeby nie było w sezonie wygląda u mnie tak:

Czy za tym komunikatem nic specjalnego się nie kryje? I tak musi być napisane?Aby uzyskać informacje zwrotne, musisz nosić produkt przez ponad 10 godzin dziennie przez co najmniej 21 dni, nie wliczając snu lub odpoczynku.
Mam zegarek zawsze na ręku, i ta informacja jest, myslalem ze nie powinna byc widoczna juz.harlan pisze:Chodzi o to ze jakbyś nosił zegarek na ręce na codzień to miałbyś podsumowanie aktywności czy to dzienne czy miesięczne. Jak bardzo byłeś aktywny, jak to wpłynęło na Twoje zdrowie, jak spales, ile czasu spędziłes w pozycji siedzącej itd. Ogólnie takie mało istotne pitu pitu, chyba że ktoś tak lubi to wtedy bardzo istotne pitu pitu
@puchatek391 dużo masz znaczników bezruchu.
Poczytaj sobie wątek: viewtopic.php?f=2&t=49769&start=0
konto użytkownika jest od 2008 rb@rto pisze:To tak jakbym ja Ci wystawił gwarancję producenta realizowaną przeze mnie. A od jutra zwijam interes i tyle mnie widzieli i Twojej gwarancji.
te zegarki sa z dystrybucji skandynawskiej możliwe że tam tez jest realizowana gwarancja i brak mozliwości realizacji gwarancji w polskim serwisie zatem gwarancja może byc utrudniona ale nie musixantras pisze:Nie chcę zamieszczać informacji bezpośrednio do aukcji co by nie było że nowy sklep reklamuje
odnośnie gwarancji:
Na produkt jest 2 letnia gwarancja producenta realizowana poprzez sprzedającego.
W razie konieczności skorzystania z gwarancji należy produkt wraz z dołączonym
dowodem zakupu odesłać do mnie po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.. .
kosztuje 499 + 12 zł przesyłka.
do planowania treningów radze uzywac głowy a nie maszyny skad maszyna wie jak sie dzis czujemyAstraroth pisze:Ło matulu, kolejny parameter dla dezajnersko-fejsbukowych fanów joggingu, runningu i activities....matti775 pisze:m400 to synchronizuje tylko nie wyświetla na zegarku. Jak odpalisz flowsync to zauważysz napis, że przesyła obciążenie treningowe. Chyba ciężko będzie wydobyć algorytm/interpretację jego wynikow od tego obciążenia, bo on jest po stronie zegarka prawdopodobnie.
edit: Na polar flow pod kalendarzem dodali obciążenie treningowe, ja mam m400 i widze je dla każdego treningu.![]()
Przy średnim hr=152 i trenie ponad godzinę pokazuje Trening b. wymagający i nakazuje prawie 2 dni robić rest![]()
![]()
![]()