ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
samo zło
najpierw bolało, potem spuchłam, okazało się, że ząb wziął i umarł (nie wiadomo dlaczego), potem dentystka nie mogła znaleźć przez godzinę kanału, potem spuchłam bardziej (rano nie mogłam oka jednego otworzyć i wyglądałam, jakby mi ktoś dał w pysk), a teraz mi pan dentysta naciął dziąsło w 2 miejscach (!) i powiedział, że w nocy może być ciekawie. boję się 

go get 'em tiger
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mamo, przezylas? Dostalas jakis antybiotyk?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
czy leci z nami dentysta?
jestem wstrząsnięta Paryżem

jestem wstrząsnięta Paryżem

- garbinet
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 45:07
- Kontakt:
No niestety Paryż to dopiero początek, przykre to ale prawdziwe. Tak czy inaczej nie można się tym przejmować, bo co nam z tego przyjdzie? Trzeba "żyć" swoje 

- beata
- Ekspert/Trener
Ja mam rodzinę w Paryżu, i to w różnych lokalizacjach ...
Na razie nie wiem, co u nich.
Na razie nie wiem, co u nich.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Ech, niestety predzej czy pozniej musialo dojsc do tego, co sie stalo w Egipcie i Paryzu. Od 20 lat bogaca sie Europa jet bogata do.tego stopnia, ze popada w degrengolade, co oslabia spoleczenstwa, dzieci sie nie rodza,bo przeszkadzaja w konsumpcji, narastaja nierownosci i.wiedza o nich, a to rodzi nienawisc, ludzie w biedniejszych krajach biora sprawy w swoje rece i atakuja nas, bo tak jest latwiej wyladowac wscieklosc, robiac to pod sztandarami ideologii religijnej, dodatkowo rozwscieczeni imperialistyczna polityka USA. Mam wrazenie, ze historia zatoczyla kolo i jak upadlo Cesarstwo Rzymskie, tak teraz czas na upadek Europy. Pytanie tylko, czy to kwestia pokolen, czy lat.
Cale szczescie w Lasowce bezpiecznie. Pobiegane. W deszczu ze sniegiem. Florek wygrzewa sie przy kominku
Cale szczescie w Lasowce bezpiecznie. Pobiegane. W deszczu ze sniegiem. Florek wygrzewa sie przy kominku
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
Mnie dziś nawet drwal nie wyciągnie pobiegać.
Przy tej pogodzie zaplanowałem wieczorny kurs na basen.
Przy tej pogodzie zaplanowałem wieczorny kurs na basen.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Mama, jak się czujesz?
Krzysztof ja nawet na basen się nie wypuszczę, okrutnie zmarzłam na przystanku....

Krzysztof ja nawet na basen się nie wypuszczę, okrutnie zmarzłam na przystanku....

- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
Żal przepełnia me serce.
Na dwa do trzech tygodni od poniedziałku zamykają basen
Na dwa do trzech tygodni od poniedziałku zamykają basen

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
Ja też mam rodzinę we Francji. całe szczęście daleko od Paryża. w ogóle całą prawie rodzinę mam za granicą (Niemcy, Francja, Anglia). Jak tak dalej będzie a raczej będzie gorzej niż lepiej to niedługo wszyscy będą szukali schronienia u nas.
Przez caly weekend chodzilam poddenerwowana, nie chciałam oglądac i sluchac wiecej o zamachach wiec wziełam się za pieczenie ciasta. Chciałam tylko powiedzieć , że czekoladowe ciasto krzysztofa sprzed iluś tam stron zostało zjedzone do najdrobniejszego okruszka, co nie dzieje sie z innymi ciastami. Pycha. jak masz więcej takich przepisów (byle było dośc łatwe i szybkie) to uprzejmie proszę
Zapowiadają sie długie weekendy bez biegania więc moze wyspecjalizuję sie w pieczeniu ciast.
Tak, biegowe treningi nadal zawieszone. nowe buty stoją i tylko pięknie wyglądają. Ale nie siedzę bezczynnie. wieczorem zrobiłam sobie porządną tabatę i od razu psychicznie poczułam sie lepiej. weekendowa chandra została wiec wypocona.
u nas plucha bez zadnych szans na przejasnienia.
Przez caly weekend chodzilam poddenerwowana, nie chciałam oglądac i sluchac wiecej o zamachach wiec wziełam się za pieczenie ciasta. Chciałam tylko powiedzieć , że czekoladowe ciasto krzysztofa sprzed iluś tam stron zostało zjedzone do najdrobniejszego okruszka, co nie dzieje sie z innymi ciastami. Pycha. jak masz więcej takich przepisów (byle było dośc łatwe i szybkie) to uprzejmie proszę

Tak, biegowe treningi nadal zawieszone. nowe buty stoją i tylko pięknie wyglądają. Ale nie siedzę bezczynnie. wieczorem zrobiłam sobie porządną tabatę i od razu psychicznie poczułam sie lepiej. weekendowa chandra została wiec wypocona.
u nas plucha bez zadnych szans na przejasnienia.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
W weekend bylo slabo, w gorach pojawil sie snieg na polnocnych stokach. Mialam powazne obawy pred wyjsciem pobiegac, bo wialo i byla ulewa. Ale wyszlam. Po minucie nogi mialam juz mokre. Wiatr i deszcz uttudnial az oddychanie. Ale w lesie bylo juz lepiej i.wrocilam zadowolona. Wieczorkiem trocje wit C i nie mam nawet kataru. A teraz we Wroclawiu super warunki do biegania, powyzej 10 stopni wieczorami. Ale w weekend ma przyjsc zima.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
o Ania dobre wieści, ważne, że nie chorujesz!
mam nadzieję, że mnie też nic już nie złapie
mam piękne wyniki krwi, daaaaawno takich nie miałam, tylko, żeby pacjenci nas nie częstowali jakimis świnstwami
MamaKin-melduj się
mam nadzieję, że mnie też nic już nie złapie

MamaKin-melduj się