Komentarz do artykułu Z historią Polski, Poznania i maratonu w tle - trasa 16.PKO Poznań Maraton

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
czesuaf
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:21
Życiówka w maratonie: 03:37:59 netto

Nieprzeczytany post

Znakomita impreza. Organizacji nic nie można zarzucić. Piwko na mecie (oraz w pakiecie), fajna trasa, kibice i muzykanci- rewelacyjni, nietuzinkowy medal, koszulka też niezła. Jednym słowem: Bomba!
PKO
sKINOL
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:56
Życiówka w maratonie: 3:00:59

Nieprzeczytany post

Nie było tak żle.To mój pierwszy M i tak naprawde nie wiedziałem czego się spodziewac.Trasy nie ma co demonizować.jeśli ktoś biega podbiegi,górki itp. to trasa była raczej spoko.Tak jak wyzej wspomniano najtrudniejszy był ostatni odcinek z czołowym wiatrem.Mimo zwolnienia wyprzedzałem tam ludzi jak furmanki. Na ostatnich 2km było to chyba ze 40 osób.Wynik 3:09:XX w pełni mnie zadowala.Bieg na pewno do powtórzenia.
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajna impreza którą na pewno zapamiętam, bo to był mój debiut. Planowałem złamać 4h, wyszło 3:54:xx z negative split więc jestem w 100% zadowolony. Trasa płaska i moim zdaniem łatwa, a do tego poprowadzona przez najciekawsze rejony miasta. Organizacja na wysokim poziomie, ładny medal i koszulka, do tego piwo w najlepszym gatunku. Kibice i kapele na trasie - super.
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
bielik91 pisze:Ja nie do końca na temat. Rok temu w Poznaniu zadebiutował Paweł Czapiewski z fajnym wynikiem. Wiadomo co z nim? Dalej trenuje, biegał jakieś zawody czy powrócił do życia sprzed przygotowań do maratonu?
Chyba do życia sprzed maratonu nie powrócił (tzn chyba trzyma wagę) ale nie ma tez (narazie) planów maratońskich. Mówię wszędzie chyba, bo słyszymy się sporadycznie.
Dodam, że Paweł biegł 19 września maraton w Szczecinie :-)
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ