Komentarz do artykułu Z historią Polski, Poznania i maratonu w tle - trasa 16.PKO Poznań Maraton
- czesuaf
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:21
- Życiówka w maratonie: 03:37:59 netto
Znakomita impreza. Organizacji nic nie można zarzucić. Piwko na mecie (oraz w pakiecie), fajna trasa, kibice i muzykanci- rewelacyjni, nietuzinkowy medal, koszulka też niezła. Jednym słowem: Bomba!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:56
- Życiówka w maratonie: 3:00:59
Nie było tak żle.To mój pierwszy M i tak naprawde nie wiedziałem czego się spodziewac.Trasy nie ma co demonizować.jeśli ktoś biega podbiegi,górki itp. to trasa była raczej spoko.Tak jak wyzej wspomniano najtrudniejszy był ostatni odcinek z czołowym wiatrem.Mimo zwolnienia wyprzedzałem tam ludzi jak furmanki. Na ostatnich 2km było to chyba ze 40 osób.Wynik 3:09:XX w pełni mnie zadowala.Bieg na pewno do powtórzenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajna impreza którą na pewno zapamiętam, bo to był mój debiut. Planowałem złamać 4h, wyszło 3:54:xx z negative split więc jestem w 100% zadowolony. Trasa płaska i moim zdaniem łatwa, a do tego poprowadzona przez najciekawsze rejony miasta. Organizacja na wysokim poziomie, ładny medal i koszulka, do tego piwo w najlepszym gatunku. Kibice i kapele na trasie - super.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Dodam, że Paweł biegł 19 września maraton w SzczecinieAdam Klein pisze:Chyba do życia sprzed maratonu nie powrócił (tzn chyba trzyma wagę) ale nie ma tez (narazie) planów maratońskich. Mówię wszędzie chyba, bo słyszymy się sporadycznie.bielik91 pisze:Ja nie do końca na temat. Rok temu w Poznaniu zadebiutował Paweł Czapiewski z fajnym wynikiem. Wiadomo co z nim? Dalej trenuje, biegał jakieś zawody czy powrócił do życia sprzed przygotowań do maratonu?

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.