Garmin Fenix 3/3HR

Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Zdecydowanie nie jest :)
PKO
qzder
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47,30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To jest duży zegarek, nie jest ogromny, ale jest wystarczająco duży, żeby przeszkadzał mi w noszeniu go na codzień.
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:51

Nieprzeczytany post

qzder pisze:To jest duży zegarek, nie jest ogromny, ale jest wystarczająco duży, żeby przeszkadzał mi w noszeniu go na codzień.
Ja noszę co drugi dzień :hahaha:
Petavit
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nosiłem zwykłe zegarki Casio edifice, posiadałem Garmin fenix 2 ale najwygodniejszy jest Garmin fenix 3. W stosunku do Casio jest niesamowicie lekki a jeśli chodzi o porównanie do fenix 2, to fenix 3 jest cieńszy i koperta lepiej leży na nadgarstku. Kiedy go zmieniłem z 2 to byłem bardzo miło zaskoczony, że mimo większej średnicy był dużo poręczniejszy i nie czułem go podczas biegania tak, jak miało to miejsce z fenix 2. Używam go na codzień i do pracy, nie czuje żadnego dyskomfortu.
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lieft pisze:Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.
To może Baby-G? :hahaha: A tak na poważnie to w pierwszej kolejności zegarka tego typu nie kupuje się dla wyglądu.... Chyba, że się mylę? :niewiem:
Jan123

Nieprzeczytany post

https://connect.garmin.com/modern/activity/906302462

dzis mnie poinformal assystem odpoczynku 0 godzin odpoczynku bo bieg trwal tylko 13 minut ;-)

przy footpood jak sie ustawi dystans off to stabilniej pokazuje predkosci
Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

lieft pisze:Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.
Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
blas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Udało się komuś odzyskać z backupu plik TOTALS.FIT?

Czy po aktualizacji do 4.70 macie problem z powiadomieniami?
Coś mi przestało działać i ciągle na telefonie wyskakuje "Nadaj uprawnienia" czy coś takiego.
Awatar użytkownika
blazko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

blas pisze:Udało się komuś odzyskać z backupu plik TOTALS.FIT?

Czy po aktualizacji do 4.70 macie problem z powiadomieniami?
Coś mi przestało działać i ciągle na telefonie wyskakuje "Nadaj uprawnienia" czy coś takiego.
Od zawsze nie działa.
Robię resety po każdym update i totale zawsze giną. Wielokrotnie o tym pisałem do supportu, ale mają to gdzieś.
LukeDNB
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:32
Życiówka w maratonie: 3:27:37

Nieprzeczytany post

MikeSpy pisze:Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.
Obrazek
Ja bym poczekał na ten sikor, bo być może będzie to bezpośrednia konkurencja dla fenixa
5km - 19:46 (atest)
10km - 41:40 (zawody bez atestu)
15km - 1:03:15 (atest)
HM - 1:32:04 (atest)
M - 3:27:37 (atest)
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wcale nie widać uderzającego podobieństwa do F3.... No cóż IPhone też był pierwowzorem dla reszty. Prawie jak...
Awatar użytkownika
lieft
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

LukeDNB pisze:
MikeSpy pisze:Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.
Obrazek
Ja bym poczekał na ten sikor, bo być może będzie to bezpośrednia konkurencja dla fenixa

są bardzo ładne, ciekawe jakie rozmiary
LukeDNB
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:32
Życiówka w maratonie: 3:27:37

Nieprzeczytany post

Narazie nikt nic nie wie, a jak wie to nie chce się ta wiedzą podzielić
5km - 19:46 (atest)
10km - 41:40 (zawody bez atestu)
15km - 1:03:15 (atest)
HM - 1:32:04 (atest)
M - 3:27:37 (atest)
Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

Na koncu sie okaze ze sa na mediateku i jest gorzej niz z fenixem 2 ;)
A tak w ogole gdzies mi przemknelo ze ta seria ma byc mniej sportowy a bardziej do lazenia.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ