Garmin Fenix 3/3HR
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
- Życiówka w maratonie: brak
Ja noszę co drugi dzieńqzder pisze:To jest duży zegarek, nie jest ogromny, ale jest wystarczająco duży, żeby przeszkadzał mi w noszeniu go na codzień.

-
- Wyga
Nosiłem zwykłe zegarki Casio edifice, posiadałem Garmin fenix 2 ale najwygodniejszy jest Garmin fenix 3. W stosunku do Casio jest niesamowicie lekki a jeśli chodzi o porównanie do fenix 2, to fenix 3 jest cieńszy i koperta lepiej leży na nadgarstku. Kiedy go zmieniłem z 2 to byłem bardzo miło zaskoczony, że mimo większej średnicy był dużo poręczniejszy i nie czułem go podczas biegania tak, jak miało to miejsce z fenix 2. Używam go na codzień i do pracy, nie czuje żadnego dyskomfortu.
- lieft
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
To może Baby-G?lieft pisze:Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.

https://connect.garmin.com/modern/activity/906302462
dzis mnie poinformal assystem odpoczynku 0 godzin odpoczynku bo bieg trwal tylko 13 minut
przy footpood jak sie ustawi dystans off to stabilniej pokazuje predkosci
dzis mnie poinformal assystem odpoczynku 0 godzin odpoczynku bo bieg trwal tylko 13 minut

przy footpood jak sie ustawi dystans off to stabilniej pokazuje predkosci
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.lieft pisze:Ja mam naprawdę mały nadgarstek , tylko 16 cm. Widziałem ten zegarek u gościa w necie na filmie, facet ma sporą rękę, a zegarek wygląda na nim komicznie, jest wielki, za wielki jak na jego dłoń. Sa być może osoby, którym nie zależy na tym co inni widzą i co sądzą na ten temat, ich sprawa. Zrobiłem porównanie fenixa 3 do innych modeli i wychodzi mi, że tylko 620 jest ok, zarówno pod względem średnicy jak i grubości. Fenix ma 16 mm grubości !!!! Szkoda że 620 nie jest jakaś inna, tak żeby wyglądała nie tylko jako zegarek sportowy, ale i do noszenia na co dzień. No cóż, chyba poczekam, bo znając życie niebawem wypełnią tą lukę, jak nie garmin to suunto.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Udało się komuś odzyskać z backupu plik TOTALS.FIT?
Czy po aktualizacji do 4.70 macie problem z powiadomieniami?
Coś mi przestało działać i ciągle na telefonie wyskakuje "Nadaj uprawnienia" czy coś takiego.
Coś mi przestało działać i ciągle na telefonie wyskakuje "Nadaj uprawnienia" czy coś takiego.
- blazko
- Zaprawiony W Bojach
Od zawsze nie działa.blas pisze:Udało się komuś odzyskać z backupu plik TOTALS.FIT?
Robię resety po każdym update i totale zawsze giną. Wielokrotnie o tym pisałem do supportu, ale mają to gdzieś.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:32
- Życiówka w maratonie: 3:27:37
MikeSpy pisze:Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.

Ja bym poczekał na ten sikor, bo być może będzie to bezpośrednia konkurencja dla fenixa
5km - 19:46 (atest)
10km - 41:40 (zawody bez atestu)
15km - 1:03:15 (atest)
HM - 1:32:04 (atest)
M - 3:27:37 (atest)
- lieft
- Stary Wyga
LukeDNB pisze:MikeSpy pisze:Którym suunto? bo przy małym nadgarstku wystająca antena ambitów to chyba niezbyt dobry pomysł.
Ja bym poczekał na ten sikor, bo być może będzie to bezpośrednia konkurencja dla fenixa
są bardzo ładne, ciekawe jakie rozmiary
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:32
- Życiówka w maratonie: 3:27:37
Narazie nikt nic nie wie, a jak wie to nie chce się ta wiedzą podzielić
5km - 19:46 (atest)
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Na koncu sie okaze ze sa na mediateku i jest gorzej niz z fenixem 2 
A tak w ogole gdzies mi przemknelo ze ta seria ma byc mniej sportowy a bardziej do lazenia.

A tak w ogole gdzies mi przemknelo ze ta seria ma byc mniej sportowy a bardziej do lazenia.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.