biegiem przez Bawarie - Zweck`s da Gaudi

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

biegam biiegam, dzis 2,29 km z Emkiem, powolnym truchcikiem w sumie 18' truchtania.
A przed tem NW 9 km

U nas wiosna, moze zimno bo tylko 3° ale slonce i nastroj wiosenny.
Oj sypnie nam jeszcze sypnie :(
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzis nie pojechalam do pracy, bo mi sie auto poslizglo na pierwszym w tym roku sniegu.
Czyli juz juz prawie wyjechalam na droge i musialam ustapic pierszenstwa. A jak juz ustapilam, to zaczelo mna slizgac. sprobowalam zjechac troche do tylu i jakos nagle studnia stala za blisko drogi a z tylu zderzak opieral sie o lopate koparki, ktorej nie bylo widac z auta. Posypalam piaseczku z tej lopaty na droge ale auto nie drgnelo do przodu wiec by nie uszkodzic zderzaka polazlam do domu, wykonalam telefon, ze chce wolne i posprzatalam caly dom. Ugotowalam pyszna jarzynowke na powitanie wracajacego z prycy Emka.
A potem mielismy niespodzianke, urodzila nam sie owieczka :) nazywa sie Dolores i jest sliczna. Mamy ich juz 14.
Na koniec fajnego dnia, ktory sie zaczal calkiem niefajnie poszlismy z Emkiem biegac i dzis udalo mi sie cale 2,4 km przetruchtac.
Emek wczoraj startowal w Mistrzostwach Dolnej Bawarii w Crossie i zajal 2 miejsce w swojej klasie wiekowej. Calkiem dobrze mu sie udalo pobiec mimo trudnych warunkow.

mam nadzieje, ze to juz koniec zimy
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wiosna, wiosna wiosna ach to Ty :)

a ja dalej czlapie. Cos nie moge sie zebrac by znow biegac. Ale lazenie z kijami tez fajne jest.
Melduje sie, byscie nie mysleli, ze juz wogole nie sportuje. Reszta w podpisie ;)
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem :bum:
Biegam :bum:
Zyje :bum:
zyje bo biegam?
Nie raczej biegam bo zyje :) bo mi kolano juz pozwala na bieganie. Od lipca powolutku wracam do zycia biegackiego. Zaczynalam od kilometra, dwoch, trzech.
Wczoraj pobieglam w moich pierwszych od lat zawodach. Cale 5,25 :) Czas - nie wazny. Celem byl sam udzial w zawodach.
Zawody wspaniale. Zaczelam moje drugie zycie biegackie w tym samym miejscu, w ktorym byly moje pierwsze zawody. Bardzo pozytywny byl to bieg, tlumy ludzi, muzycy, wiwaty i ja taka szczeliwa, ze znow biegam. Na koniec dalam gazu i przegonilam kilku powolniakow.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzien bezbiegowy, choc bieganie bylo w planie ale wpadlam do domu taka glodna, ze pozarlam z 10 nalesnikow i juz nie mialam sil isc biegac. jak przetrawilam to zrobilo sie ciemno i zimno brrr a na to jeszcze nie jestem psychicznie nastawiona. No coz juztro tez jest dzien.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

biegam :) wczoraj np. 4 km w tempie 7 :)
za dwa tygodnie i ciut ostatnie zawody w tym roku.
werdem
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pisz częściej :bleble: obserwuję!
Żona testuje nową fryzurę, nazywa się fryzura bob a ja czytam o mieszkaniówce na tbs24.pl :) tak to mniej więcej wygląda..
ODPOWIEDZ