Pozostaje trzymac kciuki zeby sie sprawdzilo.
Moderator: infernal
Nie biegałbym tych 16km TM.Jest za ciepło i nie będziesz po tym treningu zadowolony,ba jeśli go w ogóle wykonasz.krzychooo pisze:Skoor, ja też już powoli tracę cierpliwość na tą pogodędzisiaj mam ostatni przed maratonem trening w tempie TM, cholernie chciałbym go dobrze zrobić, tak dla psychy, a tu za oknem skwar
zresztą jak co czwartek ku@#$%wa !!!
No i pobiegłem ten TM i dobrze poszło pomimo upału. Wziąłem poprawkę na upał i dopuściłem nieco wolniejsze tempo (wyszło niecałe 4:32 zamiast planowego 4:30) ale głównie pilnowałem aby być z tętnem nie za wysoko. Jak na takie warunki to zadowolony jestem i dobrze to poszło. Pozostało 9 dni i paręnaście godzin. Teraz już luz. Pozostały 3 treningi w tym dwa totalnie lajtowe.Krzychu M pisze:Nie biegałbym tych 16km TM.Jest za ciepło i nie będziesz po tym treningu zadowolony,ba jeśli go w ogóle wykonasz.krzychooo pisze:Skoor, ja też już powoli tracę cierpliwość na tą pogodędzisiaj mam ostatni przed maratonem trening w tempie TM, cholernie chciałbym go dobrze zrobić, tak dla psychy, a tu za oknem skwar
zresztą jak co czwartek ku@#$%wa !!!
Zamiast podbudować psychę to ją kompletnie rozwalisz.
Biegnę tydzień po Tobie i nie zamierzam już wykonywać takich jednostek,nic tym nie zyskam.
Laaaajcikkrzychooo pisze:Sorki Skoor za offtop.