171 cm wzrostu 88 kg wagi - kości stawy - asfalt?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Concord
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No ta 5 km się trafiło jakiś miesiąc po BBL-skim Cooperze. Czy kozak- raczej nie. jeszcze w życiu nie łyknąłem 10 km nawet truchtem, Przed tą piątką, zrobiłem może 4x3km, 2x4km 5x5km i to była by cała objętość biegowa. Jeśli w nicku masz urodziny to możemy przybić piątkę rocznikową. Waga i wzrost znana w tytule postu. Post założyłem bo chcę bezpiecznie biegać, więc łykam dobre porady i uczę się. Do tego wszystkiego zapomniałem dodać że 3 lata temu zachciało mi się ścigania na 100m na tartanie bez przygotowania i naderwałem Achillesa 30% - no to raczej mokasyn jestem a nie kozak- pozdrawiam ;-)
PKO
danon1973
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to możemy przybić piątkę... 42 lata na karku... niestety czas leci ;)
Concord
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No i poleciałem po łupance z piaskowca tę 10 w butach z lidla sklejonych na tę okoliczność budaprenem, i jutro będę kwadratowo chodził, czas 57'08 szału nie ma, ale satysfakcja odpowiednio wysoka aby dalej kontynuować bieganie i zorganizować wycieczkę do miasta ze sklepem sportowym.
jovo.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

57:08 - miałem dokładny taki sam czas gdy przebiegłem swoje pierwsze 10 km :)
Concord
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no to fajnie - ja myślałem, że wystarczy jeden dzień przerwy abym się komfortowo czuł ale niestety mimo rozciągania dziś tylko spacery a jutro może pobiegam, - pachwina trochę czwórki no i jeden Achilles się odzywa ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ