Iaaf pisze:@blas
Ja nikogo nie oskarżam! Tylko piszę jak to wyglądało oglądając bieg przez neta, dlatego (czytaj ze zrozumieniem) napisałem PYTANIE jak ta sytuacja się rozwiązała, bo... np na biegu Rzeźnika bodaj druga i trzecia drużyna dostała przymusowe 30min postoju (choć normalnie by to było DQ) przez to, że jakiś tam odcinek nie pokonali po wyznaczonej trasie!
A czy to był łatwiejszy odcinek, czy trudniejszy, to mało ważne - trzeba się poruszać po wyznaczonej trasie!
(reg: "Za zejścia ze szlaków (skracanie trasy) i wyrzucanie śmieci poza wyznaczonymi do tego miejscami zawodnik zostanie zdyskwalifikowany." )
Iaaf: "bo na mapie widać jak zboczył z trasy przed Siklawą - przez co skraca trasę"
Iaaf: "A co w związku ze skróceniem trasy przez Piotrka Hercoga? Czy były jakieś konsekwencje tak jak np to było na biegu Rzeźnika z czołówką?"
A co w związku z tym, że Iaaf(tu imię i nazwisko) jest złodziejem? Czy były jakieś konsekwencje?
To tylko pytanie?
Jeśli nie widzisz, że rzucasz bezpodstawne oskarżenia, to może nie pisz już więcej.
Widać, że chyba nie byłeś w Tatrach ani razu, skoro na żleby pod Krzyżnem mówisz "trudniejszy odcinek".
Tytułem wyjaśnienia: Nie ma takiej możliwości żeby w tamtym terenie cokolwiek skracać co możesz sobie sam sprawdzić na mapie, którą wkleiłem.
A twoja insynuacja, że jeden z najlepszych polskich górali i jeden z najlepszych organizatorów(!) biegów górskich skraca trasę jest śmieszna. Lepiej trzymać język za zębami.