![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
czekam na dane od innych
p.s. a jak idzie plan Hansonów na razie ? jakie odczucia ?
Moderator: infernal
Także jestem wielkim fanem blogu Mihumoralipton pisze:
Możesz też przewertować blog Mihumora (swoją drogą według mnie najlepszy blog jaki miałem okazję tu czytać), bardzo fajnie opisywał swoje treningi i też było dużo liczb i konkretów, a opisuje tam swoją drogę od 3:20-cośtam do 2:55.
no właśnie mam wrażenie, że po za mocnym zasznurowaniu to właśnie te paski adidasa czuć na stopie. Zaraz idę na spokojnego beesika więc wypróbuję luźniejsze wiązanie.marcinnek_ pisze:
Z wiązaniem nie ma co przesadzać, bo te plastikowe paski od logo Adidasa po bokach są sztywne i potrafią uwierać. Mnie bolała wtedy usztywniona za bardzo kostka.
Acer, Jak kupowałem NB890 to wydawało mi się, że mają wystarczający luz w palcach i będzie spoko. Kilka razy jednak trening zakończyłem z bolącymi końcówkami palców, raz to były zawody na 10k, no i to mnie utwierdziło w przekonaniu, że tak jak od początku planowałem będą to buty na szybsze i krótsze treningi i zawody 5k i 10k. Po tym fakcie, szukając butów na maraton i przymierzając różne, zacząłem dokładnie sprawdzać ile zapasu mam w palcach.acer pisze:. Myślałem, że ja mam tylko problem z NB ale okazuje się, że u Ciebie to samo. Kupiłem w rozmiarze takim jak inne buty ale okazało się, że to za mało na dłuższe bieganie, po maratonie straciłem paznokcia
Lipton, co do 30-stek to ja też momentami mam obawy czy biegi długie po 26km wystarczą. Tym bardziej, ze ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam na koncie żadnego maratonu, ba nawet 30km w życiu nie przebiegłem na raz. Taka 30-stka to by była dla mnie pozytywna dla psychy.lipton pisze:. Zobaczymy jakie to przyniesie efekty, póki co jestem dobrej myśli, choć boję się trochę, że braknie 30-tek
.