Czas na takiej trasie super

Moderator: infernal
Dzięki wielkie! Wyszło lepiej aniżeli zakładałem! Czyli nie jest tak źle jak przypuszczałemKrzychu M pisze:ojtku gratulacje!
1:02:41 super czas i 2mce w powiecie,gminie.Brawo!![]()
Tym razem pogoda dopisała, co drugi rok jest spokole0n71 pisze:Brawo!! Jakby było chłodniej, to na pewno byłoby lepiej
Pogoda była spoko, jednak wbiegając do lasu przy braku wiatru wszystko stało i momentalnie duszno i lało się z nas niemiłosiernieKrzychu M pisze:Na warun nie ma co narzekać z końcem czerwca 18st i deszcz..... mógłbym tak biegać każde zawody.
NIe pamiętam jaka aura była rok temu ale Wojtek poprawił się o prawie 2 minuty,to kosmos na 15km trasie.
Krzychu ja broń Boże nie mówie że były złe warunki!!! Przeciwnie! Jak na żubra były bardzo dobre! 4 lata temu było 34st, słońce i ludzie mdleli! 3lata temu było coś ok 16st z deszczem, w tamtym roku było 28st z pełnym słońcem i było równiez tragicznie, a w tym roku 18st z deszczem na końcuKrzychu M pisze:Tak to już jest,że do pogody można się zawsze przyczepić.
Dzienkskatekate pisze:wyniki robią wrażenie! gratulacje chłopaki!!
Straszna wrzawa się zrobiła i orgom się niesamowicie chwyciło! Ale się należałososik pisze:Gratulacje wyniku i miejscaSzkoda tego incydentu z trasą.
Na pudle nawet nie stanąłem, bo czas mnie naglił z innymi sprawami, hehacer pisze:Gratulacje super wyniki, Wojtek świetnie i pudło super! a Arek.... tempo biegu zwala z kolan, szacun!
Dzieki! Zapraszam na za rok razem z dziećmimihumor pisze:Ładnie chłopaki. Warunki do biegania były naprawdę dobre i udało się to fajnie wykorzystać. Warunki jednak same nie biegają.
Dzięki wielkieGlonson pisze:Wojtek, Areq. Brawo chłopaki! Wymiatacie!
No to jest dziwne ze starty jakos wychodza, jednak to byly starty w samym bieganiu a nie w tri a tu mam niesamowite braki!sosik pisze:Trzymam kciuki.
W tym roku starty Ci bardzo dobrze wychodzą, więc pewnie i tym razem też tak będzie
Czyli dobrze ze tak zrobilemKrzychu M pisze:Co miałby Ci dać trening 10x300m po 4:10.....a no to,że to miało by być lekkie pobudzenie zmęczonych mięśni cyklem
treningowy.Ale Ty nie jesteś nim zmęczony,bo wykonujesz 60% planu.....to żeby Ci uświadomić jaka jest różnica jakbyś latał
po 80-100km/tydz,wtedy cieszyłbyś się tempem 4:10/km,że jest luźno i nie musisz sprężać pośladów.![]()
P.S Wiem coś o zmęczeniu kilometrażem,bo jak biegałem dość dużo w lipcu to ciągły po 4:30/km był katorgą i ledwo dopinalny a potem we wrześniu utrzymałem tempo 10k po 3:57/km.