III Cracovia Maraton
- arturro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
arturo 51!
nie rób scen. pokonanie maratonu nie jest receptą na 100% męskości.
poszukaj moich starych postów po pokonaniu w roku 2002 mojej pierwszej połowki. czułem się, jakbym złapał Boga za nogę. na pewno to samo czuła większośc z nas po swoim debiucie w połówce. teraz i Ty to poczujesz
powodzenia i do zobaczenia w krakowie
nie rób scen. pokonanie maratonu nie jest receptą na 100% męskości.
poszukaj moich starych postów po pokonaniu w roku 2002 mojej pierwszej połowki. czułem się, jakbym złapał Boga za nogę. na pewno to samo czuła większośc z nas po swoim debiucie w połówce. teraz i Ty to poczujesz

powodzenia i do zobaczenia w krakowie
pozdrawiam
- ALAN54
- Rozgrzewający Się
Wszyscy mówią, że to niemożliwe aż przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi. Nie znam trasy krakowskiego maratonu i dlatego przyjadę i ją przejadę. Może będzie trudno ale nie niemożliwie. Mam pytanie do MarkaM - skoro jeździsz po Krakowie na rolkach czy macie jakąś zorganizowaną grupę? Jestem reprezentantem Stowarzyszenia Sportów Wrotkarskich Malta Poznań i bardzo pilnie poszukuję krakowskich rolkarzy. Chciałbym przejechać Marato Krakowski w wesołym stylu z tąbkami, gwizdkami i z jajem. Trzeba pokazać orgom, że jesteśmy, jeżdzimy i będziemy jeździć. Przepraszam, że użyję wyświechtanego zwrotu: "na Zachodzie" biegnie 5000 maratończyków i 2500 rolkarzy i jakoś nikt nikomu nie przeszkadza. Pozdrowienia z Poznania. ALAN54
ALAN54
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiscie ze mozna przejechac trase Cracovia Maraton na rolkach.
Przy kosmetycznej zmianie trasy,mozna nawet wyeliminowac odcinki z kostka brukowa.
Zapraszam Ciebie Alan do Krakowa.
Na najblizszym spotkaniu KKB "Dystans" porusze ten temat.
Przy kosmetycznej zmianie trasy,mozna nawet wyeliminowac odcinki z kostka brukowa.
Zapraszam Ciebie Alan do Krakowa.
Na najblizszym spotkaniu KKB "Dystans" porusze ten temat.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Temat już poruszałem na wyższym szczeblu... Odpowiedź była, że jest za ciasno i garbato (to fakt, kocie łby na Grodzkiej są prima sort nawet dla biegaczy) i że dopiero na nowej trasie.
ale czemu nie poza klasyfikacją...

(Edited by krzycho at 10:23 am on Jan. 26, 2004)
ale czemu nie poza klasyfikacją...

(Edited by krzycho at 10:23 am on Jan. 26, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho, jakiej nowej trasy? Przeciez sugestie aby lekko zmodyfikowac trase, tak aby pobiec bo ja wiem naokolo Plant, moze przez Kazimierz - jednym slowem, aby zobaczyc cos wiecej niz Rynek Główny spelzly na niczym! Moze jeszcze nie jest za pozno i moze trase maratonu można by lekko zmodyfikowac, przynajmniej dla rolkarzy! Pogadajmy na spotkaniu klubu.
SMS
SMS
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Nowa trasa, czyli na rok następny, może za dwa lata.
Na pewno nie chodzi o trasę tegoroczną - ta sprawa, o ile mi wiadomo, jest już zamknięta definitywnie.
Na pewno nie chodzi o trasę tegoroczną - ta sprawa, o ile mi wiadomo, jest już zamknięta definitywnie.
k
k
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho,na kosmetyczne zmiany nie jest za pozno.
Zalezy to od podejscia organizatorow.
Zalezy to od podejscia organizatorow.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Oczywiście i mnie nie może zabraknąć na starcie w Krakowie, tym bardziej, że to będzie mój trzeci krakowski! 
Mam nadzieję, że uda nam się wzorem poprzednich lat spotkać pod Adaśkiem i deklaruję, że tym razem spróbuję się nie spóźnić, jak to miało miejsce podczas dwóch ostatnich maratonów
Miforku, będziesz?

Mam nadzieję, że uda nam się wzorem poprzednich lat spotkać pod Adaśkiem i deklaruję, że tym razem spróbuję się nie spóźnić, jak to miało miejsce podczas dwóch ostatnich maratonów

Miforku, będziesz?
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- boowa
- Wyga
czmu tak drogo ja bym sie najchcetniej zapisał na jeden dzień przed startem a to by mnie wyniosło 70 zl ,do 31.03.04 50zl ,ale skad ja mam wiedzieć czy będe w stanie sie przygotowywać ,czy nie złamie czegos lub po prostu będe czuł ze za słabo się przygotowałem po co robic takie różnice cen ??
pasta party co to takiego wogle
makaronowa impreza ?
"aktualne zaświadczenie lekarskie zezwalające na udział w biegu maratońskim" po coś takiego idzie się do lekarza rodzinnego ?
pasta party co to takiego wogle

"aktualne zaświadczenie lekarskie zezwalające na udział w biegu maratońskim" po coś takiego idzie się do lekarza rodzinnego ?
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Panowie z KKB, jest robota na wtorek: mocny lobbing w sprawie zniesienia papiru od lekarza 
(Edited by krzycho at 10:25 am on Jan. 28, 2004)

to normalne, że im wcześniej wpisowe wpłacone, tym taniej. Organizatorzy wiedzą, ilu delikwentów mają się spodziewać, no i nawał dzień przed zawodami mniejszy. Inna sprawa, że drogo ;(, ale to już chyba bedzie niestety polski standard. W Dębnie jest nawet drożej.Quote: from boowa on 5:51 pm on Jan. 27, 2004
czmu tak drogo ja bym sie najchcetniej zapisał na jeden dzień przed startem a to by mnie wyniosło 70 zl ,do 31.03.04 50zl ,ale skad ja mam wiedzieć czy będe w stanie sie przygotowywać ,czy nie złamie czegos lub po prostu będe czuł ze za słabo się przygotowałem po co robic takie różnice cen ??
pasta party co to takiego woglemakaronowa impreza ?
(Edited by krzycho at 10:25 am on Jan. 28, 2004)
k
k
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Czy w tym roku możemy liczyć na oznaczenie każdego kilometra?
To co jest standardem zagranicą u nas niestety ciągle jest traktowane po macoszemu.
To co jest standardem zagranicą u nas niestety ciągle jest traktowane po macoszemu.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Bedziemy sie starac to zorganizowac.Quote: from Bennet on 11:56 am on Jan. 28, 2004
Czy w tym roku możemy liczyć na oznaczenie każdego kilometra?
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
już wpłaciłem "promocyjną" opłatę. Czekam na formularz zgłoszeniowy. Trasę w Krakowie znowu przebędę dla przyjemności jaką niesie bieganie maratonów 

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl