Poznań - Rusałka
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
NIESTETY WYJEZDZAM DO RODZINY:(-MOZE ZA TYDZIEŃ:).
-
- Dyskutant
Witam wszystkich tutejszych forumowiczów.
Sam zacząłem biegać podbudowany sukcesem kolegów w maratonie poznańskim (dokł. jego ukończeniem z czasem np.4h11'). Tak więc od listopada biegam systematycznie, bo raz po raz to już z 20 lat. Wystartowałem w biegu Sylwestrowym i go ukończyłem (do czasu wolę się nie przyznawać). Wczoraj znalazłem to forum. Biegam z reguły w okolicach Rusałki, pewnie się już tam kiedyś minęliśmy a kiedyś się poznamy. Pozdrawiam.
Sam zacząłem biegać podbudowany sukcesem kolegów w maratonie poznańskim (dokł. jego ukończeniem z czasem np.4h11'). Tak więc od listopada biegam systematycznie, bo raz po raz to już z 20 lat. Wystartowałem w biegu Sylwestrowym i go ukończyłem (do czasu wolę się nie przyznawać). Wczoraj znalazłem to forum. Biegam z reguły w okolicach Rusałki, pewnie się już tam kiedyś minęliśmy a kiedyś się poznamy. Pozdrawiam.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niedziela 11:00 Stadion Olimpii brama wychodzaca nad Rusałke-tym razem moge być.
Co z reszta?
Co z reszta?
-
- Dyskutant
Ciekaw jestem sugestii jakie doświadczony biegacz może mi przekazać więc postaram się być tam w niedzielę. Mam tam z domu 2300m i dobiegnę sobie jak zwykle przez park Sołacki i już będę rozgrzany. Na 11.
Do zoaczenia.
Do zoaczenia.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja tez jestem ciekaw tych sugestii doswiadczonego biegacza - 11:00
-
- Dyskutant
Fajnie się biegało.
Wczoraj założyłem dzienniczek biegacza!
Zmierzyliście może kiedyś ten dystans który biegliśmy?
Ja nie znam go dokładnie, mierzyłem kiedyś dystans z obiegnięciem Streszynka i Rusałki (po drugiej stronie) i było 19,1km w obie strony od przejazdu kolejowego przy Olimpii.
Stąd myślę że w niedzielę mieliśmy ~7,3km w jedną stronę i tzn z czasem 42' biegliśmy w tempie 5'45''/km.
Wczoraj założyłem dzienniczek biegacza!
Zmierzyliście może kiedyś ten dystans który biegliśmy?
Ja nie znam go dokładnie, mierzyłem kiedyś dystans z obiegnięciem Streszynka i Rusałki (po drugiej stronie) i było 19,1km w obie strony od przejazdu kolejowego przy Olimpii.
Stąd myślę że w niedzielę mieliśmy ~7,3km w jedną stronę i tzn z czasem 42' biegliśmy w tempie 5'45''/km.
-
- Stary Wyga
luxien !
Wydaje mi się, że przesadziłeś.
Jakiś rok temu rowerem jechałem wokół Strzeszynka i z tego co pamiętam i co udało mi się wyliczyć to od bramy stadionu do plaży jest 6,7 km. i to bardziej pasuje do naszego rekreacyjnego tempa.
Pozdrawiam !
Wydaje mi się, że przesadziłeś.
Jakiś rok temu rowerem jechałem wokół Strzeszynka i z tego co pamiętam i co udało mi się wyliczyć to od bramy stadionu do plaży jest 6,7 km. i to bardziej pasuje do naszego rekreacyjnego tempa.
Pozdrawiam !
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak zwykle