![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Na ostatnich zawodach miałem 5km z tempem równym 4:15 i gdyby dalej było z górki to kto wie, może bym je utrzymał
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Rozumiem, że za wolny był i go zwyczajnie zamęczyłeś...Psa zgubiłem gdzieś w okolicach 3,5km
To zwiększ kilometraż na 4 treningach.Można biegać 70km/tydz w 4 jednostkach.Skoor pisze:Tez tak mysle, ale wolalbym zostawic sobie dodatkowy bidziec w postaci 5tego treningu do lamania 40min (kiedysz... kiedys...) a teraz urwac ile sie da przy 4 treningach.
Niekatekate pisze:Tomek, słabo się znam na bieganiu, ale intuicja mi podpowiada, że im bardziej chcesz się zbliżyć do 41, tym więcej musisz trenować, w sensie, że 5treningow/tydzień to minimum
Nie ma potrzeby.Krzychu M pisze:To zwiększ kilometraż na 4 treningach.Można biegać 70km/tydz w 4 jednostkachSkoor pisze:Tez tak mysle, ale wolalbym zostawic sobie dodatkowy bidziec w postaci 5tego treningu do lamania 40min (kiedysz... kiedys...) a teraz urwac ile sie da przy 4 treningach.
"Trenuj często, krótko i mocno!" P.NurmiAlbo podbiegi,szybkie rozbiegania,więcej ciągłych,tempa startowego,interwałów......
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no co ty, nie jest z tym tak źleAlbo przewrotnie dodam - treningi wolne biegaj wolniej, bo teraz co chwila piszesz, że "miał być BS, ale przyspieszyłem". To może zwolnij?