Ania fajny wynik!
no
to w ramach diety i przez to zdjęcie charm

Moderator: beata
na zdjęciu nie wyglądają, jakby ich nie było, ale nie wyglądają też tak, jak na zdjęciu z 2014 - ja miałam ~120cm w obwodzie, to problem pod każdym względem - ubranie, wygoda, zdrowie, kręgosłup, itd... teraz mam niecałe 100cm, więc nie jest to mało, ale ubytek jednak spory, co mnie bardzo cieszyHanna77 pisze:charm, super, super. jak to zrobiłaś, ze chudnąc masz nadal cycki? Piszesz, że zmalały 8 rozmiarów w dół? na zdjęciu to tak nie wygląda. ja w miejscu gdzie powinny się znajdować mam guziki z pętelką. Nigdy nie były za duże ale teraz to jest po prostu mizeria; one z wiekiem po prostu maleją. Tłuszczu mam 15% , rok temu miałam 11% i wcale nie jestem chuda (tylko piersi mam mikroskopjne). Od ok 20 lat jestem weganem (a właściwie to chyba byłam) bo teraz już nie trzymam się ściśle tak diety; zaczęłam jeść jajka i ryby. Ale od momentu, kiedy zaczęłam biegać przybrałam ponad 3 kg
Ech, a mnie coraz bardzie irytuje, że nie można już nic innego-normalnego kupićkatekate pisze:niech zyją push-upy!!
Moja żona w sportowych stanikach porzuciła fiszbiny. Wymieniła jakiś czas temu Panache Sport na Shock Absorber i bardzo sobie chwalicharm pisze:gąbki zdecydowanie nie, ale druty to dla mnie zbawienieniestety przy większym biuście bez fiszbin jest dużo gorzej...