ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Beata ja też mam 22,2 ale u mnie tłuszcz się wylewa bokami ,a ty masz podejrzewam więcej tk.mięśniowej niż ja
Ania fajny wynik!
no
to w ramach diety i przez to zdjęcie charm co mnie wpakowało w kompleksy najadłam sie lodów z owocami i furą bitej śmietany charm jesteś winna moich 'boczków' sorry
Ania fajny wynik!
no
to w ramach diety i przez to zdjęcie charm co mnie wpakowało w kompleksy najadłam sie lodów z owocami i furą bitej śmietany charm jesteś winna moich 'boczków' sorry
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
beata no może upału nie było, ale było gorąco:-D Oczywiście marzy mi się łamanie tych 45 minut. Szybkie bieganie wciągnęło. I pomyśleć, że przez ponad 3 lata kręciłam kółka po parku. Bardzo mi pomogłaś w przełamaniu się i wprowadzeniu zmian:-D
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:44
charm, super, super. jak to zrobiłaś, ze chudnąc masz nadal cycki ? Piszesz, że zmalały 8 rozmiarów w dół? na zdjęciu to tak nie wygląda. ja w miejscu gdzie powinny się znajdować mam guziki z pętelką. Nigdy nie były za duże ale teraz to jest po prostu mizeria; one z wiekiem po prostu maleją. Tłuszczu mam 15% , rok temu miałam 11% i wcale nie jestem chuda (tylko piersi mam mikroskopjne). Od ok 20 lat jestem weganem (a właściwie to chyba byłam) bo teraz już nie trzymam się ściśle tak diety; zaczęłam jeść jajka i ryby. Ale od momentu, kiedy zaczęłam biegać przybrałam ponad 3 kg
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na zdjęciu nie wyglądają, jakby ich nie było, ale nie wyglądają też tak, jak na zdjęciu z 2014 - ja miałam ~120cm w obwodzie, to problem pod każdym względem - ubranie, wygoda, zdrowie, kręgosłup, itd... teraz mam niecałe 100cm, więc nie jest to mało, ale ubytek jednak spory, co mnie bardzo cieszyHanna77 pisze:charm, super, super. jak to zrobiłaś, ze chudnąc masz nadal cycki ? Piszesz, że zmalały 8 rozmiarów w dół? na zdjęciu to tak nie wygląda. ja w miejscu gdzie powinny się znajdować mam guziki z pętelką. Nigdy nie były za duże ale teraz to jest po prostu mizeria; one z wiekiem po prostu maleją. Tłuszczu mam 15% , rok temu miałam 11% i wcale nie jestem chuda (tylko piersi mam mikroskopjne). Od ok 20 lat jestem weganem (a właściwie to chyba byłam) bo teraz już nie trzymam się ściśle tak diety; zaczęłam jeść jajka i ryby. Ale od momentu, kiedy zaczęłam biegać przybrałam ponad 3 kg
ja zawsze miałam duży biust, od starszych klas podstawówki - najpierw 70C (w 7 klasie...), potem 70D, 75D, 75F, 75G, potem dowiedziałam się, że istnieje brytyjska rozmiarówka, i było 60J, 60JJ, ..., 65J, 65K, 65KK, a potem i to 65KK zaczęło się robić ciasne a teraz 60HH jest ciut luźne, następny będzie 60H :D
ile mam tłuszczu nie wiem - w niedzielę badałam zawartość, ale były dwa urządzenia, badałam na jednym i drugim, na jednym 17%, na drugim 29%... a moim zdaniem żadna z tych wartości nie jest prawdziwa
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
To ja nie napisze ile waze po powrocie z Grecji, bo mnie z forum wyrzucicie Od dzis dieta. Na obiad szykuje jogurt z truskawkami, na kolacje szparagi.
Pieta prawie nie boli po 2 dniach przerwy i smarowaniu voltarenem. Jestem dobrej mysli, jutro ide do fizjoterapeuty
Pieta prawie nie boli po 2 dniach przerwy i smarowaniu voltarenem. Jestem dobrej mysli, jutro ide do fizjoterapeuty
- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
Uważaj na piąte. U mnie ta "atrakcja" trwała ponad miesiąc i nadal przy większym wysiłku odzywa się.
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Franka jakbym miała czekac ,aż wiac przestanie to bym siedziała już 2 rok na dupie
do ortodonty chodzimy już od 3 lat wyrywamy zęby, nosimy aparaty, masakra
u córki koniec blisko, u syna tragedia
Hanna powodzenia
odnośnie biustu to ja sie może nie będę wypowiadac na temat, który mnie nie dotyczy
niech zyją push-upy!!
do ortodonty chodzimy już od 3 lat wyrywamy zęby, nosimy aparaty, masakra
u córki koniec blisko, u syna tragedia
Hanna powodzenia
odnośnie biustu to ja sie może nie będę wypowiadac na temat, który mnie nie dotyczy
niech zyją push-upy!!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
katka noooo wieeem...kazda wymówka jest dobra ale ja nie lubie wiatru...wiec...noo...czaisz
Młody na szczescie nie ma duzej wady,ortodontka stwierdziła ze jak sie mocno przyłozymy to moze te jedynki sie cofną juz od samego korektora i aparat nie bedzie konieczny.Na liste zapisała tak "wrazieczego"
cycków ci brak,powiadasz? zaden przywilej miec balony hehhe
Młody na szczescie nie ma duzej wady,ortodontka stwierdziła ze jak sie mocno przyłozymy to moze te jedynki sie cofną juz od samego korektora i aparat nie bedzie konieczny.Na liste zapisała tak "wrazieczego"
cycków ci brak,powiadasz? zaden przywilej miec balony hehhe
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
nie, nie to, że mi brak ale taki numer więcej bym wzięła, o, albo odessała se z boczków i wstrzykneła w biust
jestem genialna
to ja już idę polatać
jestem genialna
to ja już idę polatać
- beata
- Ekspert/Trener
Ech, a mnie coraz bardzie irytuje, że nie można już nic innego-normalnego kupić , tylko wszystko z drutami/gąbkami, pół biedy jak da się je wyjąć, ale ostatnio musiałam wypruwać i to z ze sportowego, markowego topu .katekate pisze:niech zyją push-upy!!
Mam jakieś trzy stare, zwykłe biustonosze bez "ulepszeń", a do biegania zwykłe elastyczne topy, i ciągle na zmianę ich używam . Gąbki, druty - o nie !
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
gąbki zdecydowanie nie, ale druty to dla mnie zbawienie niestety przy większym biuście bez fiszbin jest dużo gorzej...
ale fakt, że konstrukcja, która się sprawdza przy obfitym biuście przy mniejszym jest "trochę" bez sensu, i zapewne równie niewygodna, co konstrukcja dla małego biustu założona na duży
tak jak niektórzy producenci przy 60F już robią ramiączka szerokości 2,5cm... a np 60G mimo dużej literki to biust "objętościowo" i wagowo naprawdę nie taki duży, tylko u bardzo szczupłej (relatywnie duża różnica obwodów, ale sam biust jako taki porównywalny do 75B/C), i takie "szelki" to zdecydowanie przegięcie...
niestety producenci często zapominają o różnicy w budowie - jak to się mówi statystycznie każdy ma jeden jajnik i jedno jądro itd... więc to, że statystycznie średni obwód wynosi tyle i tyle daje tylko taki efekt, że na zdecydowaną większość nie pasuje
ale fakt, że konstrukcja, która się sprawdza przy obfitym biuście przy mniejszym jest "trochę" bez sensu, i zapewne równie niewygodna, co konstrukcja dla małego biustu założona na duży
tak jak niektórzy producenci przy 60F już robią ramiączka szerokości 2,5cm... a np 60G mimo dużej literki to biust "objętościowo" i wagowo naprawdę nie taki duży, tylko u bardzo szczupłej (relatywnie duża różnica obwodów, ale sam biust jako taki porównywalny do 75B/C), i takie "szelki" to zdecydowanie przegięcie...
niestety producenci często zapominają o różnicy w budowie - jak to się mówi statystycznie każdy ma jeden jajnik i jedno jądro itd... więc to, że statystycznie średni obwód wynosi tyle i tyle daje tylko taki efekt, że na zdecydowaną większość nie pasuje
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Moja żona w sportowych stanikach porzuciła fiszbiny. Wymieniła jakiś czas temu Panache Sport na Shock Absorber i bardzo sobie chwali .charm pisze:gąbki zdecydowanie nie, ale druty to dla mnie zbawienie niestety przy większym biuście bez fiszbin jest dużo gorzej...
Tak BTW to zrzucenie wagi musiało cię kosztować jakieś potworne pieniądze na wymianę staników.