Cel najbliższy wydaje się być prosty w aspekcie proporcji do ostatniego celującego poniżej 4h. JJednak patrząc na mój wynik ostatni z Orlen, czyli 4:30 oraz życiówkę, czyli 4:21 cel jest chyba bardzo trudny. Choć gdybym na Orlen na 37 km nie miał uczucia ryzyka omdlenia, a przez to nie przeszedł bym do marszobiegu, to cel wydaje się być nawet realny. Dlaczego 4 godziny 12 minut i 28 sekund chcę być za linią mety? Bo to daje tempo poniżej 6 min na km. Tutaj tydzień temu na Orlen od 22 km tempo chwilowe miałem 6:40, więc właśnie znalazłem kolejny argument za tym, że blog znów Zakończy się grafiką Nie udało się... . No ale mam dość mocne rekordy na 10 i 21,1 km (w aspekcie 4:15-10 na Maraton) - i to mi sprzyjać może realizacji celu. CO jeszcze może pomóc/zaszkodzić? POGODA, ZDROWIE - które przecież w każdym etapie życia może mnie skreślić z list startowych .... .

O mnie:
WIEK 34 lata
WZROST 189
WAGA 96
Praca: przeważnie 7;30-15;30 a weekendy zazwyczaj wolne (nie zazdrośćcie, praca ta sporo niszczy psychę

Następny cel - chyba 4. Orlen Marathon z czasem zależnym od wyniku obecnego celu. Marzę o czasie poniżej 4h. Cel bardzo daleki? WYGRAĆ w M 70

Bezplan, chcę być free - jak zawsze, przy czym na pewno wstrzyknę w te free:
1) Więcej interwałów i mocnych akcentów - zdecydowanie chcę, by mniej było ciamaciaramcia jak w ostatnim przygotowaniu (blogu)
2) Ćwiczenia mięśni brzucha, grzbietu, stabilizacja, stretching - wcale ich nie było . Pompki też chcę - (kiedyś pakowałem na siłce i brałem ponad 100 kg na serię na klatę w płaskiej ławeczce, zacząłem biegać, gdy po schodach wchodząc się męczyłem

3) Jeść a żreć - wczoraj mam nadzieję, że pękła oistatnia symboliczna paczka chipsów z promocji w Tesco

4) Ćwiczyć co najmniej 4x tygodniowo
Możliwe zawody do czasu zasadniczego startu :
- Półmaraton w Nowej Soli (30 maja)
- 3. Nocny Wrocław Półmaraton (raczej tak, bo opłacony) (20 CZERWCA)
- Półmaraton Wielka Pętla Izerska (Szklarska Poręba) - mocno mnie kusi (18 LIPCA)
- Półmaraton Wałbrzych (23 SIERPNIA)
- 10KM W Górze Bieg z Policją, jak będzie, bo cisza na razie

- Polar RS 800CX z naramiennym GPS oraz sznurowanym Footpod (Polar G3, S3+)
- mnóstwo koszulek i spodenek technicznych
- pas na bidony
- wózek do biegania z jednym z trójki moich pociech

- douszne słuchawki Jabra Sport 2 - niezbędne przy biuegu na OSIR - Stadion bieżnia - na tempo wraz z programem mówiący stoper - nie muszę zerkać na rękę, słyszę czas co np. 15 sekund i tak co lap.

Dotychczasowe rekordy
Maraton - 4h 21 min 34 sekundy Wrocław 2013
Półmaratin 1h 44 min 41 sekund Kościan 2013
Dycha 0 godzin 47 minut, 52 sekundy Nowa Sól 2015
Test Balkiego 15 minut - 3,3 km chyba 2013 i 14
Mój hymn na ten blog - lubią go me dzieci

Ok kończę ps. prolog ten pisałem w czasie oglądania na żywo Winbgs For Life - kiedyś poświęcić chcę temu biegowi enty blog

(NA 14 POŚCIE WYJAŚNIAM ZMIANĘ TYTUŁU Z WROCŁAWIA NA WARSZAWĘ)