ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
a ja dzis mam tysiączki w tym upale
jak sie nie odezwę przez 3 dni znaczy, że umarłam gdzieś pod krzakiem ok?? szukajcie mnie po gps-sie
jak sie nie odezwę przez 3 dni znaczy, że umarłam gdzieś pod krzakiem ok?? szukajcie mnie po gps-sie
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
A ja dzisiaj mialam pobiegac (bo wracam), ale podstepem dalam sie skusic na kielbaske z grilla i juz bez szans na trening. Wszystko przez to, ze siedzialam w domu nad praca, a maz ogarnial dzieciaki, nasze i sasiadow, bo przyszly. I tak mu na glowe wlazily ( bo jak tu ogarnac 2 czterolatki, jednoczesnie zaganiajac pierwszoklasiste do lekcji) ze chcac je czyms zajac zaproponowal grilla. A ja w szale pracy wchlonelam co podali na talerzu pod komputer, myslac, ze w tym mlynie nie ma juz szans dzis na trening, a zoladek w stresie wiadomo wszystko wciagnie. No i teraz jest cisza, pociechy spia, moglabym pobiegac, ale kielbaska w brzuchu nie pozwala
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oj, żołądek w stresie to raczej nic nie wciągnie ...ASK pisze:a zoladek w stresie wiadomo wszystko wciagnie.
A ja dziś i biegałam, i się wspinałam, więc dzień pracowity .
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
zyję ale co to za zycie, umarzłam dziś okrutnie niby tylko deszcz, ale ręce miałam tak zgrabiałe, że nie mogłam obsługiwac zegarka
ja w stresie nie jem, tylko kawe piję...
ja w stresie nie jem, tylko kawe piję...
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Taki wielki strres to wiadomo, zoladek scisniety, a mi chodzilo o tzw emocjonalne jedzenie kompulsywne, tzn jest jakis maly stres/ problem, to myk wciagasz wszystko w zasiegu wzroku pomimo, ze nie jest sie glodnym. Macie tez tak?
Zwal jak zwal, kielbaska na wieczor nie jest dobrym pomyslem, a przed treningiem to juz w ogole.
A teraz lece na 1 noc do Bukaresztu, tylko z nagazem podrecznym, ale za to w garsonce na obcasach i sie zastanawiam czy brac buty biegowe czy nie, bo i tak nie bedzie czasu.
Zwal jak zwal, kielbaska na wieczor nie jest dobrym pomyslem, a przed treningiem to juz w ogole.
A teraz lece na 1 noc do Bukaresztu, tylko z nagazem podrecznym, ale za to w garsonce na obcasach i sie zastanawiam czy brac buty biegowe czy nie, bo i tak nie bedzie czasu.
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach
buty biegowe weź na nogi, a szpilki do podręcznego i zmień dopiero przed wejściem do klienta. kto to widział, żeby latać na obcasach, jak się nie jest stewardesą
go get 'em tiger
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Jakby się ktoś chciał jeszcze na wrocławską nocna połówkę zapisać to należy się pospieszyć
http://pol.wroclawmaraton.pl/pl/aktualn ... _7500_osob
http://pol.wroclawmaraton.pl/pl/aktualn ... _7500_osob
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
http://pabianickipolmaraton.pl/?page_id=124Mama Kin pisze:buty biegowe weź na nogi, a szpilki do podręcznego i zmień dopiero przed wejściem do klienta. kto to widział, żeby latać na obcasach, jak się nie jest stewardesą
Trzecie na obrazku z niedozwolonymi są lekko powalające
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
o cholewka, 5 stówek w zalando, opłaca się walczyć
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
hm....
szukacie butów do biegania z 60 mm dropem?
szukacie butów do biegania z 60 mm dropem?