III Bieg w ramach akcji "Biegaj z nami"
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam jeszcze pytania...chyba gdzieś było napisane ale dlaczego trasa uległa zmianie? I jeszcze ponieważ pogoda uległa zmianie czy na tych terenach wieje? 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Z uwagi na to, że w tym samym dniu będzie odbywał się festyn "Pożegnanie lata" i drogą po której biegaliśmy do tej pory będą jeździły samochody dostawcze, zarząd Leśnego Parku Kultury i Wypoczynku skłonił nas do zmiany trasy... Cóż, na dobrą sprawę nie mieliśmy innego wyjścia.
Ano wieje. Z jednej strony liczymy na to, że nie będzie, a z drugiej mamy jeszcze możliwość odwrócenia kierunku biegu. W najgorszym przypadku drugie rozwiązanie mogłoby bardzo pomóc...
Ano wieje. Z jednej strony liczymy na to, że nie będzie, a z drugiej mamy jeszcze możliwość odwrócenia kierunku biegu. W najgorszym przypadku drugie rozwiązanie mogłoby bardzo pomóc...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Niestety te 10% wzięło górę i Danielek nie przyjedzie 
Ja jakby co będe czekał na dworcu... To jak dokładnie się umawiamy? Mogę przyjść na start prosto z dworca itp
Co do wiatru mam nadzieję,że warunki będą sprzyjające osiąganiu dobrych czasów 

Ja jakby co będe czekał na dworcu... To jak dokładnie się umawiamy? Mogę przyjść na start prosto z dworca itp

-
- Wyga
- Kontakt:
Ale Wam zazdroszczę! Też bym chciała przyjechać, ale niestety tym razem nie dam rady. Bennet obiecał mi jednak koszulkę z napisem "Przebiegłem 10 km"
)

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Aż mi ręce drżą kiedy to piszę...obiecałem na 100% 
Prawda była taka,że od kilku dni jestem przeziębiony ale cały czas miałem nadzieję,że przejdzie..ale obawy by się nie rozwiną sa z każdą godziną większe..ponieważ na tydzień jest Piła a za miesiąc Berlin dlatego nie mogąc ryzykować ze względu na rozwijające się przeziębienie muszę zrezygnować z przyjazdu..nawet nie wiecie jak bardzo żałuję !
Bardzo mi przykro bo chciałem pobiec....
Arti
Ps. Mam nadzieję,że padnie wiele zyciówek.

Prawda była taka,że od kilku dni jestem przeziębiony ale cały czas miałem nadzieję,że przejdzie..ale obawy by się nie rozwiną sa z każdą godziną większe..ponieważ na tydzień jest Piła a za miesiąc Berlin dlatego nie mogąc ryzykować ze względu na rozwijające się przeziębienie muszę zrezygnować z przyjazdu..nawet nie wiecie jak bardzo żałuję !
Bardzo mi przykro bo chciałem pobiec....

Arti
Ps. Mam nadzieję,że padnie wiele zyciówek.
-
- Wyga
No to po imprezie. Szkoda Arti , że nie mogłeś być bo impreza naprawdę udana. Więcej napisze pewnie Bennet i Marcin70 bo to ich bieg. Chłopaki się napracowali ale wszystko wyszło super. Myślę, że po tych biegach w Bydgoszczy pojawi się minimum piętnastu nowych biegaczy i biegaczek.... A oto właśnie chodzi (biega....):). Jeszcze raz gratulację za wytrwanie wiarę i entuzjazm dla Benneta i Marcina70.
ziebol (nas nie dogoniat) :)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Jest tyle do napisania po sobotnim biegu, że na dobrą sprawę trudno mi się do tego zabrać...
Troszkę podsumowań.
W sobotnim biegu wystartowały 44 osoby w tym 9 pań. Trasę biegu pokonały 3 małżeństwa, jedna rodzina pięcioosobowa i pies. Wszyscy, którzy ukończyli 10km w jednym z trzech naszych biegów otrzymali pamiątkowe koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą. Osób takich zebrało się 51.
W całej naszej akcji "Biegaj z nami" w Bydgoszczy wzięło do tej pory udział 70 osób i jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa!
Troszkę podsumowań.
W sobotnim biegu wystartowały 44 osoby w tym 9 pań. Trasę biegu pokonały 3 małżeństwa, jedna rodzina pięcioosobowa i pies. Wszyscy, którzy ukończyli 10km w jednym z trzech naszych biegów otrzymali pamiątkowe koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą. Osób takich zebrało się 51.
W całej naszej akcji "Biegaj z nami" w Bydgoszczy wzięło do tej pory udział 70 osób i jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa!

- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Dopiero teraz wróciłem z tygodniowego urlopu, ale skoro dostałem właśnie płytkę z dziewięćdziesięcioma zdjęciami warto zrobić z nich mały użytek...
Na starcie stanęło 44 uczestników i aż 36 osób ukończyło pełen dystans 10km. Było warto, bo na mecie na najwytrwalszych czekały koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą - patrona naszej akcji. Poza koszulkami, wśród wszystkich uczestników, bez względu na pokonany dystans, zostały rozlosowane atrakcyjne nagrody, a było ich tyle, że starczyło dla wszystkich. Na koniec rozlosowaliśmy 10 książek Dariusza Sidora "Ukończyć maraton - Debiut", ufundowanych przez Gazetę Wyborczą. Książki trafiły w odpowiednie ręce, ponieważ kilka z nagrodzonych osób już zaczęło przymierzać się do tego dystansu.
Dla uczestników naszego biegu będziemy mieli dodatkową niespodziankę. Oprócz komunikatów końcowych, już wkrótce na płytce CD-R dostępne będą zdjęcia z biegu (przeszło 100). Już dziś można składać zamówienia na adres e-mailowy: bennet@poczta.onet.pl
Poniżej kilka wybranych zdjęć zrobionych przez jedną z uczestniczek naszego marszobiegu - Małgorzatę Kloska.
Chwila przed startem. Niestety nie wszyscy zmieścili się na wspólnym zdjęciu.
Mimo, że za pierwsze miejsce nie było żadnej nagrody emocji nie brakowało:

Jeden z najwytrwalszych uczestników, dziesięcioletni Jacek Kloska ze swoim trofeum:
(Edited by Bennet at 3:23 pm on Sep. 8, 2003)
(Edited by Bennet at 3:55 pm on Sep. 8, 2003)
Na starcie stanęło 44 uczestników i aż 36 osób ukończyło pełen dystans 10km. Było warto, bo na mecie na najwytrwalszych czekały koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą - patrona naszej akcji. Poza koszulkami, wśród wszystkich uczestników, bez względu na pokonany dystans, zostały rozlosowane atrakcyjne nagrody, a było ich tyle, że starczyło dla wszystkich. Na koniec rozlosowaliśmy 10 książek Dariusza Sidora "Ukończyć maraton - Debiut", ufundowanych przez Gazetę Wyborczą. Książki trafiły w odpowiednie ręce, ponieważ kilka z nagrodzonych osób już zaczęło przymierzać się do tego dystansu.
Dla uczestników naszego biegu będziemy mieli dodatkową niespodziankę. Oprócz komunikatów końcowych, już wkrótce na płytce CD-R dostępne będą zdjęcia z biegu (przeszło 100). Już dziś można składać zamówienia na adres e-mailowy: bennet@poczta.onet.pl
Poniżej kilka wybranych zdjęć zrobionych przez jedną z uczestniczek naszego marszobiegu - Małgorzatę Kloska.

Chwila przed startem. Niestety nie wszyscy zmieścili się na wspólnym zdjęciu.
Mimo, że za pierwsze miejsce nie było żadnej nagrody emocji nie brakowało:

Jeden z najwytrwalszych uczestników, dziesięcioletni Jacek Kloska ze swoim trofeum:

(Edited by Bennet at 3:23 pm on Sep. 8, 2003)
(Edited by Bennet at 3:55 pm on Sep. 8, 2003)