III Bieg w ramach akcji "Biegaj z nami"

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam jeszcze pytania...chyba gdzieś było napisane ale dlaczego trasa uległa zmianie? I jeszcze ponieważ pogoda uległa zmianie czy na tych terenach wieje? :)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
PKO
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z uwagi na to, że w tym samym dniu będzie odbywał się festyn "Pożegnanie lata" i drogą po której biegaliśmy do tej pory będą jeździły samochody dostawcze, zarząd Leśnego Parku Kultury i Wypoczynku skłonił nas do zmiany trasy... Cóż, na dobrą sprawę nie mieliśmy innego wyjścia.

Ano wieje. Z jednej strony liczymy na to, że nie będzie, a z drugiej mamy jeszcze możliwość odwrócenia kierunku biegu. W najgorszym przypadku drugie rozwiązanie mogłoby bardzo pomóc...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety te 10% wzięło górę i Danielek nie przyjedzie :(
Ja jakby co będe czekał na dworcu... To jak dokładnie się umawiamy? Mogę przyjść na start prosto z dworca itp :) Co do wiatru mam nadzieję,że warunki będą sprzyjające osiąganiu dobrych czasów :)
kazia
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale Wam zazdroszczę! Też bym chciała przyjechać, ale niestety tym razem nie dam rady. Bennet obiecał mi jednak koszulkę z napisem "Przebiegłem 10 km" :o)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aż mi ręce drżą kiedy to piszę...obiecałem na 100% :(
Prawda była taka,że od kilku dni jestem przeziębiony ale cały czas miałem nadzieję,że przejdzie..ale obawy by się nie rozwiną sa z każdą godziną większe..ponieważ na tydzień jest Piła a za miesiąc Berlin dlatego nie mogąc ryzykować ze względu na rozwijające się przeziębienie muszę zrezygnować z przyjazdu..nawet nie wiecie jak bardzo żałuję !
Bardzo mi przykro bo chciałem pobiec....   :-(
Arti
Ps. Mam nadzieję,że padnie wiele zyciówek.
ziebol
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to po imprezie. Szkoda Arti , że nie mogłeś być bo impreza naprawdę udana. Więcej napisze pewnie Bennet i Marcin70 bo to ich bieg. Chłopaki się napracowali ale wszystko wyszło super. Myślę, że po tych biegach w Bydgoszczy pojawi się minimum piętnastu nowych biegaczy i biegaczek.... A oto właśnie chodzi (biega....):). Jeszcze raz gratulację za wytrwanie wiarę i entuzjazm dla Benneta i Marcina70.    
ziebol (nas nie dogoniat)  :)
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jest tyle do napisania po sobotnim biegu, że na dobrą sprawę trudno mi się do tego zabrać...

Troszkę podsumowań.

W sobotnim biegu wystartowały 44 osoby w tym 9 pań. Trasę biegu pokonały 3 małżeństwa, jedna rodzina pięcioosobowa i pies. Wszyscy, którzy ukończyli 10km w jednym z trzech naszych biegów otrzymali pamiątkowe koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą. Osób takich zebrało się 51.

W całej naszej akcji "Biegaj z nami" w Bydgoszczy wzięło do tej pory udział 70 osób i jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa! :)
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dopiero teraz wróciłem z tygodniowego urlopu, ale skoro dostałem właśnie płytkę z dziewięćdziesięcioma zdjęciami warto zrobić z nich mały użytek...

Na starcie stanęło 44 uczestników i aż 36 osób ukończyło pełen dystans 10km. Było warto, bo na mecie na najwytrwalszych czekały koszulki ufundowane przez Gazetę Wyborczą - patrona naszej akcji. Poza koszulkami, wśród wszystkich uczestników, bez względu na pokonany dystans, zostały rozlosowane atrakcyjne nagrody, a było ich tyle, że starczyło dla wszystkich. Na koniec rozlosowaliśmy 10 książek Dariusza Sidora "Ukończyć maraton - Debiut", ufundowanych przez Gazetę Wyborczą. Książki trafiły w odpowiednie ręce, ponieważ kilka z nagrodzonych osób już zaczęło przymierzać się do tego dystansu.

Dla uczestników naszego biegu będziemy mieli dodatkową niespodziankę. Oprócz komunikatów końcowych, już wkrótce na płytce CD-R dostępne będą zdjęcia z biegu (przeszło 100). Już dziś można składać zamówienia na adres e-mailowy: bennet@poczta.onet.pl

Poniżej kilka wybranych zdjęć zrobionych przez jedną z uczestniczek naszego marszobiegu - Małgorzatę Kloska.

Obrazek
Chwila przed startem. Niestety nie wszyscy zmieścili się na wspólnym zdjęciu.

Mimo, że za pierwsze miejsce nie było żadnej nagrody emocji nie brakowało:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeden z najwytrwalszych uczestników, dziesięcioletni Jacek Kloska ze swoim trofeum:

Obrazek

(Edited by Bennet at 3:23 pm on Sep. 8, 2003)

(Edited by Bennet at 3:55 pm on Sep. 8, 2003)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ