Garmin Fenix 3/3HR

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

potwierdzam, że grey świetnie wygląda i jeśli fenix 3 wygra ostateczne starcie z ambitem to właśnie greya będę kupował :D

jestem bardzo ciekawy tracka z dzisiejszego treningu, bo pomiędzy ambitem 1 a f3 zrobiło mi się pół kilometra różnicy na 20 km :bum:

200m to błąd położenia początkowego ambita, ale 300m reszty... f3 powinien gonić, a nie się oddalać, najprawdopodobniej to on się gdzies zgubił w lesie nad Rusałką, wskazania a1 były bardziej wiarygodne
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Silver w ogóle mi się nie podoba, natomiast w Greyu przeszkadzały mi te czerwone dodatki. Wczoraj Azymut umieścił na FB rzeczywiste zdjęcia Greya... kurde, zupełnie inaczej wygląda niż na zdjęciach promocyjnych, znacznie lepiej.
W wersji Grey nie ma czerwonych dodatków, ten czerwony pasek to jest fabryczna wersja Silver. :)
miłoch
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Azymut-masz Greya na stanie/dostępne??
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Do obejrzenia i pomacania tak, do kupienia już gorzej. W pierwszym rzucie w tym tygodniu przyjechało ich bardzo mało.
miłoch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak myślisz kiedy sytuacja sie unormuje ??
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no widać już poważniejsze ruchy, i różne głosy na forach mówią, że w najbliższych tygodniach popłynie szerszy strumień dostaw. ta sytuacja, która się ciągnie od kilku tygodni, że chodzą małe dostawy do wybranych odbiorców się już chyba skończyła, odkorkowało się.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dostawy w Europie ruszyły, ale w związku z bardzo dużym zainteresowaniem tym modelem, na dziś Garmin jeszcze nie jest w stanie obsłużyć tych zamówień, które zebrał w międzyczasie (te były składane od 8 stycznia). Pierwsze Fenixy 3 we wszystkich wersjach zostały wysłane już do Polski, ale z odkorkowaniem (rozumianym jako sytuacja, w której zamówienia od dealerów są realizowane przez Garmina w całości i od ręki) to realnie jeszcze trochę potrwa. Trudno powiedzieć kiedy się to unormuje, poprzednio przy Fenix 2 czy Forerunnerze 920 normalizacja następowała po około miesiącu.
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rowerowyninja pisze:...jeśli założyć, że to smartwatch, a nie klasyczny zegarek, kupiłbym wersję szafir z bransoletą. Ale znowu do biegania czy pływania bransoleta IMO słabo się nadaje. Zapiąć na kierownicy roweru to już w ogóle się nie da.
Wersja Szapphire posiada w komplecie także gumowy pasek, nie jesteśmy więc skazani całkowicie tylko na bransoletę.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

oby do poniedziałku :P :spoko:
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Azymut pisze:
rowerowyninja pisze:...jeśli założyć, że to smartwatch, a nie klasyczny zegarek, kupiłbym wersję szafir z bransoletą. Ale znowu do biegania czy pływania bransoleta IMO słabo się nadaje. Zapiąć na kierownicy roweru to już w ogóle się nie da.
Wersja Szapphire posiada w komplecie także gumowy pasek, nie jesteśmy więc skazani całkowicie tylko na bransoletę.
Tak, wiem. Ale zmieniać codziennie pasek w zegarku? Nienienie :D
Awatar użytkownika
60Lat
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Azymut pisze:
W wersji Grey nie ma czerwonych dodatków, ten czerwony pasek to jest fabryczna wersja Silver. :)[/quote]
================================================
Czy jest możliwe kupić Silver z czarnym paskiem.
Czerwony nie podoba mi się...
Gdy Ci na dole się burzą...
Ci na górze upadają.
Oburzcie się !!!
miłoch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Musisz sobie dokupić dodatkowo pasek w kolorze, który wybierzesz. Wersja Silver jest z czerwonym paskiem-tylko.
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dokładnie tak, paski to nie problem i można je dokupić oddzielnie w 5 kolorach: czarny, niebieski, żółty, zielony, czerwony. Tak samo można dokupić metalową bransoletę.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Azymut pisze:
Piechu pisze:Silver w ogóle mi się nie podoba, natomiast w Greyu przeszkadzały mi te czerwone dodatki. Wczoraj Azymut umieścił na FB rzeczywiste zdjęcia Greya... kurde, zupełnie inaczej wygląda niż na zdjęciach promocyjnych, znacznie lepiej.
W wersji Grey nie ma czerwonych dodatków, ten czerwony pasek to jest fabryczna wersja Silver. :)
Ależ oczywiście, że są. Szanowni Państwo, nie piszę o pasku a DODATKACH czyli o czerwonym oringu wokół przycisku start/stop a także czerwonych cyfrach na sekundniku tarczy.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Azymut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Upsss.... :) Nam Fenix 3 z czerwonym dodatkiem do tej pory kojarzył się przez ten czerwony pasek jednoznacznie z wersją Silver, stąd byłem przekonany, że to o niego chodziło i dlatego właśnie napisałem o pasku. Nie załapałem, że chodziło o te małe czerwone elementy, które w wersji Grey oczywiście są.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ