Pełny wypoczynek. Ciężko na podstawie tego wyrokować czasy na zawodach, przynajmniej na razie, ale te 39:XX to raczej nie inaczej

Moderator: infernal
Tobie to zawsze ta dycha średnio szłamihumor pisze:Krzychu - do 38,30 to 4x2,5km po 3,53 ale na przerwach 2 minuty (no może 2 i pół), przynajmniej tak mi wychodziło. W bieganiu WT bardziej od tempa istotne są długości przerw, raczej trzeba je widzieć krótszymi.
Bo taka ma być przerwa!Chabowski WT 5x2 czy 4x3 biegał na 5 minutowej przerwie!To nie jest Daniels i tempoSylw3g pisze: Ogromna przerwa, ziom
Pełny wypoczynek. Ciężko na podstawie tego wyrokować czasy na zawodach, przynajmniej na razie, ale te 39:XX to raczej nie inaczej![]()
Cel to złamać 39 minut a najlepiej poprawić "oszukaną" życiówkę z Krynicy czyli 38:54.panucci10 pisze:Ale dołożyłeś do pieca! Ciśniesz widze na maxa! Widać jesteś niesamowicie zmotywowany na te 38:30! DObrze, bo cel konretny trzeba mieć, inaczej to by się nie chciało tak upadlać na trenach
![]()
Ps. Nie przeginaj jednak, bo możesz za nie długo stąpać po kruchym lodzie
Dziś były dobre warunki,narzekać nie mogę.Jak samopoczucie i warun za tydzień pozwoli to dwie pierwsze "tróje" po 3:54 a ewentualnie ostatnią szybciej.Nie ma co szaleć na treningach,wiedza na ile teraz jestem nie jest mi potrzebna.Forma ma być na zawodach,treningi są biegane na zmęczeniu i nie zawsze "wchodzą" gładko.sosik pisze:Fajnie to poszło.
Myślę, że jak będą warunki, to domkniesz i tą 3 trójkę spokojnie. Jakby były bardzo dobre warunki, to pokusiłbym się na Twoim miejscu o 3'50", albo chociaż narastająco.