Przyznam się wam panowie bez bicia, że ja książki nawet dokładnie nie przeczytałem
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Wiem, powinienem, żeby wiedzieć dokładnie co jaki trening ma wnieść do mojego biegania. Powinienem zagłębić się bardziej w to wszystko, bo na przykład nie wiedziałem, że Daniels zaleca po każdych 5min. tempa progowego 1min. przerwy, o czym wspomniał Sosik. Trochę robię to wszystko na wariata, ale już naprawdę nie chce mi się aż tak tego wszystkiego analizować. Mam tabelkę, to latam wg niej i już
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A co z tego wyjdzie.... To się okaże. Trening jest ciężki, jak na razie to nie mogę ogarnąć tempa M na takich dystansach jak w tabelce. Następne tempo M mam pobiec przez 22,4km, nie wiem, czy dam radę, ale to dopiero za dwa tygodnie. Ważne, że sprawia mi to radochę, nawet jak czasem nie wychodzi tak, jak bym chciał. A najważniejsze, żeby zdrowie było, dlatego pod tym względem jestem czujny i słucham co organizm ma do powiedzenia. Jak na razie jest dobrze, urazów brak
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Kolejny tydzień mam "odpoczynkowy", bo same BS-y do wybiegania, tyle, że 100km muszę machnąć
Właśnie skończyłem czytać "Maratończyka", dla mnie super, bardziej mi się podoba, niż "14 minut" Salazara. No i takie lektury zawsze mi dają solidnego kopa motywacyjnego
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)