Właśnie, będziesz biegać tempo M jak w tabelce? Mnie z VDOT 51,6 wychodzi M po 4:23 i co prawda dam radę w takim tempie robić treningi, ale sam Maraton będę najpewniej biegł po 4:30. Może wobec tego lepiej treningi w tempie M robić po 4:30?
Moderator: infernal
Nie za bardzo to wygląda, szczególnie gdy obserwuje się Sosika?le0n71 pisze:Krzychu, czuję oczywiście w nogach te km, ale bez tragedii. Ja bardziej się boję nie o zajechanie, tylko o to, czy forma wzrośnie, bo jak na razie to nie za bardzo to wygląda...
To dziesiąty biegowy dzień z rzędu - może daj nogom dzień wolnego?le0n71 pisze: Krótkie, spokojne rozbieganko. Trzeba dać nogom odetchnąć
pytanie czy taki spokojny bieg jest mocno uciążliwy?... przecież czasami wykonując codzienne czynności w pracy czy to w domu można gorzej się zjechać niż po kilku km spokojnego biegu.wigi pisze: To dziesiąty biegowy dzień z rzędu - może daj nogom dzień wolnego?
A żebyś wiedziałpanucci10 pisze: Ps. A na sosika nawet nie patrzcie, toż to jakiś " norweski Marjan Bjorgen"
Pamiętaj że przy naszym bieganiu nic nie musisz i nic nie trzeba! Możesz jedynie tylko chciećle0n71 pisze:Tygodniowy kilometraż trzeba wybiegać, dlatego dzisiaj potruchtałem.
I wszystko się wyjaśniłososik pisze:Coś w tym jest. Ostatnio jakoś tak więcej kaszlę