Nawet kiedyś na głównej był artykuł by nie zasłaniać twarzy i oddychać wszystkim czym się tylko da

Jaka wada kominiarki, Twoje nieogarnięcie i brak doświadczenia w bieganiu z naprawdę zaawansowanymi technicznie akcesoriami :DSkoor pisze:Odkrylem dzis kolejna wade kominiarki.
In YOUR Humble OpinionKangoor5 pisze:Tak jak ktoś tu pisał, zupełnie niepotrzebny gadżet.
. Według CiebieKangoor5 pisze:Biega się najlepiej bez kominiarki i bez maski
Super. Ja jednak wolę kominiarkę, wazelina jej nie zastąpi - bo np. skóry głowy raczej nie zabezpieczasz wazelinąKangoor5 pisze:Jeśli temperatura robi się naprawdę zacna, to skórę twarzy można bardzo dobrze zabezpieczyć wazeliną kosmetyczną bezbarwną.
Jedna rzecz, o której musisz wiedzieć w zimiesochers pisze:Super. Ja jednak wolę kominiarkę, wazelina jej nie zastąpi - bo np. skóry głowy raczej nie zabezpieczasz wazelinąKangoor5 pisze:Jeśli temperatura robi się naprawdę zacna, to skórę twarzy można bardzo dobrze zabezpieczyć wazeliną kosmetyczną bezbarwną.
Prawdopodobnie kupiles kominiarke sprowadzanaz chin. Sprawdz sobie czy czegos podobnego, doslownie za grosze, nie ma na aliexpress.com.darekc1 pisze:http://m.groupon.pl/oferty/cala-polska/ ... 6/46042820
Kupilem tą kominiarke i po wyjeciu z opakowania strasznie śmierdzi , po założeniu leży ok ale musiałem sie wykąpać bo cala glowa przeszla tym smrodem . Wypralem i wisi na balkonie nie wyobrażam sobie biegania z takimi oparami mam nadzieje ze wywietrzeje.