Prawie rok biegania i problem z HR max

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiesz Szybki, nikt Ci na zlosc nie chce zle radzic. To co tu piszemy to prawda i nie bede sie powtarzal, ze trzeba biegac wolniej i szybciej a nie tylko szybko. Bo to chyba nie ma sensu. Chcesz biegac szybko biegaj, chcesz zakladac ciezarki zakladaj. IWidze, ze racjonalne arhumenty do Ciebie nie trafiaja. Kolega Marek grzecznie Ci tu napisal co i jak i uwazam, ze zrobil to bardzo dobrze i kulturalnie. Nie wiem co tam poszlo na pw miedzy wami ale to niestety Ty publicznie sie rzucasz jak prostak. No sory, najpierw obrazasz kate, teraz rzucasz miesem i obrazasz marka. No chlopie zastanow sie nad soba. I dodaje jeszcze, ze nie mowie tego zlosliwie.
PKO
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak mawiał stary kowboj: jeśli jedna osoba mówi Ci, że jesteś koniem, olej to, jeśli mówi Ci to 10 osób, kup sobie siodło ;-))))
@Szybki90 - Ty nie powinieneś pracować nad treningiem, ale nad rozumieniem słowa pisanego oraz kulturą osobistą
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Wiesz Szybki, nikt Ci na zlosc nie chce zle radzic. To co tu piszemy to prawda i nie bede sie powtarzal, ze trzeba biegac wolniej i szybciej a nie tylko szybko. Bo to chyba nie ma sensu. Chcesz biegac szybko biegaj, chcesz zakladac ciezarki zakladaj. IWidze, ze racjonalne arhumenty do Ciebie nie trafiaja. Kolega Marek grzecznie Ci tu napisal co i jak i uwazam, ze zrobil to bardzo dobrze i kulturalnie. Nie wiem co tam poszlo na pw miedzy wami ale to niestety Ty publicznie sie rzucasz jak prostak. No sory, najpierw obrazasz kate, teraz rzucasz miesem i obrazasz marka. No chlopie zastanow sie nad soba. I dodaje jeszcze, ze nie mowie tego zlosliwie.
Ile razy mam pisać ,że będę biegał WOLNIEJ a raz Szybciej od czasu do czasu , chce zacząć treningi z przyspieszeniami. Tak tak kolega Marek grzecznie napisał mhmmmm jasne ch*uj bąbki trafił świąt nie będzie heh. Nic między mną a Markiem na PW nie poszło jak już piszesz to napisałem mu ,że nie będę tego komentował chodzi o cały wątek tematu. Kate obrażam no spk może i tak bo się jej należy kobiet nie słucham tak jak żony nie zawsze oczywiście. Dobra Skoor jestem dla Ciebie prostak a jak już to Paweł prostak tak będzie ładniej hmmm . . . .! PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU LUB USUNIĘCIE.

JAK KOGOŚ OBRAZIŁEM , URAZIŁEM Z GÓRY PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM !
NEVER GIVE UP
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Szybki90 pisze:Kate obrażam no spk może i tak bo się jej należy kobiet nie słucham tak jak żony nie zawsze oczywiście.
kuźwa, dobrze, że nie stałam obok, bo bym w koczek zarobiła :spoczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
smoła
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:
A co do planów to wydaje mi się ,że szkoda czasu na to lepiej biegać sobie a wszystko z czasem samo przyjdzie.
a ja jestem ksieżniczką Monako :hej:
Nie biegam dla statystyk tylko dla pasji i hobby kiedyś za 5 lat fajnie by było porównać statystyki jak będę zawodowo biegał jak czas skoczył i wszystko i tętno na pewno też spadnie jak waga.
zawodowo, bez planów? :hahaha:

kolega Szybki chyba żyje w swoim świecie :oczko:

nic nie osiągniesz biegając każdy trening" szybko i wciąż w tym samym tempie
też biegam od roku :oczko:
w ciągu roku progres z dychy 1h10min do 46.41
mam astmę i jestem stara :oczko: i biegam wolno na treningach :spoczko:
także tego :spoczko: do przemyslenia panie Szybki co pan wyprawia swoimi "treningami" :oczko:
pozdro!
Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 :szok: :hej: szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratuluję :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Szybki90 pisze:PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU LUB USUNIĘCIE.
Ja na Twoim miejscu poprosiłbym Admina od zmianą forumowego nicka z "Szybki90"
na "Szypki90", bo coś Ci się chyba przy zakładaniu konta w łepetynce pomyliło.

Weź przeczytaj jakąś książkę o treningu biegowym, przestań się ośmieszać i ludziom d..ę zawracać.
p. krunner
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

smoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratuluję
tak jakoś wyjszło przypadkiem :oczko: dyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać! :hej:

kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta :oczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
smoła
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:tak jakoś wyjszło przypadkiem :oczko: dyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać! :hej:
Wziąłem się za " niebieski plan Danielsa" na zimę, pogoda jakaś taka sprzyjająca. :hej: Poddam go lekkiemu liftowi, a dyszkę, tak jak mówisz na wiosnę :taktak: .
Obrazek
uebq
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate pisze:
smoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratuluję
tak jakoś wyjszło przypadkiem :oczko: dyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać! :hej:

kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta :oczko:
po mojemu zwykły troll :wrrwrr:
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uebq pisze:
katekate pisze:kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta :oczko:
Już się pojawił... w wątku o czołówkach, gdzie szuka "wypasionej" po 50 zł :wrr:
axe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:42
Życiówka w maratonie: 3:56:58

Nieprzeczytany post

uebq pisze:
katekate pisze:

Nie, nie troll...taki model po prostu :)

--
Axe
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

blackfish pisze:
uebq pisze:
katekate pisze:kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta :oczko:
Już się pojawił... w wątku o czołówkach, gdzie szuka "wypasionej" po 50 zł :wrr:

Pojawił się i co w związku z tym boli Cię to szukasz afery ? ,że szukam oświetlenia bym był widoczny dobrze tam gdzie biegam nie szukam "czołówki za 300 zł". Pozdrawiam
NEVER GIVE UP
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uebq pisze:
katekate pisze:

Troll powiadasz nie wiedziałem hah ale to było dobre :hahaha: :hahaha: nigdy się tak nie uśmiałem z Twojej nowej ksywy.
NEVER GIVE UP
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kolego Szybki, a czy wiesz, że istnieje coś takiego jak edycja posta? I, że to niekulturalnie pisać posta pod postem?
Troll powiadasz nie wiedziałem hah ale to było dobre :hahaha: :hahaha: nigdy się tak nie uśmiałem z Twojej nowej ksywy.
I jeszcze Ci powiem, że Twoje odzywki są na poziomie dziecka z podstawówki. Serio, coś w rodzaju:

-Głupia jesteś!
-Wcale, że nie bo ty jesteś głupia

:bum:
Awatar użytkownika
smoła
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoor, ja bym powiedział, że na poziomie dyskusji:
-Tato czy to prawda, że Twój ojciec był idiotą?
-Chyba Twój
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ