Prawie rok biegania i problem z HR max
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiesz Szybki, nikt Ci na zlosc nie chce zle radzic. To co tu piszemy to prawda i nie bede sie powtarzal, ze trzeba biegac wolniej i szybciej a nie tylko szybko. Bo to chyba nie ma sensu. Chcesz biegac szybko biegaj, chcesz zakladac ciezarki zakladaj. IWidze, ze racjonalne arhumenty do Ciebie nie trafiaja. Kolega Marek grzecznie Ci tu napisal co i jak i uwazam, ze zrobil to bardzo dobrze i kulturalnie. Nie wiem co tam poszlo na pw miedzy wami ale to niestety Ty publicznie sie rzucasz jak prostak. No sory, najpierw obrazasz kate, teraz rzucasz miesem i obrazasz marka. No chlopie zastanow sie nad soba. I dodaje jeszcze, ze nie mowie tego zlosliwie.
-
- Zaprawiony W Bojach
@Szybki90 - Ty nie powinieneś pracować nad treningiem, ale nad rozumieniem słowa pisanego oraz kulturą osobistąJak mawiał stary kowboj: jeśli jedna osoba mówi Ci, że jesteś koniem, olej to, jeśli mówi Ci to 10 osób, kup sobie siodło)))
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
Ile razy mam pisać ,że będę biegał WOLNIEJ a raz Szybciej od czasu do czasu , chce zacząć treningi z przyspieszeniami. Tak tak kolega Marek grzecznie napisał mhmmmm jasne ch*uj bąbki trafił świąt nie będzie heh. Nic między mną a Markiem na PW nie poszło jak już piszesz to napisałem mu ,że nie będę tego komentował chodzi o cały wątek tematu. Kate obrażam no spk może i tak bo się jej należy kobiet nie słucham tak jak żony nie zawsze oczywiście. Dobra Skoor jestem dla Ciebie prostak a jak już to Paweł prostak tak będzie ładniej hmmm . . . .! PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU LUB USUNIĘCIE.Skoor pisze:Wiesz Szybki, nikt Ci na zlosc nie chce zle radzic. To co tu piszemy to prawda i nie bede sie powtarzal, ze trzeba biegac wolniej i szybciej a nie tylko szybko. Bo to chyba nie ma sensu. Chcesz biegac szybko biegaj, chcesz zakladac ciezarki zakladaj. IWidze, ze racjonalne arhumenty do Ciebie nie trafiaja. Kolega Marek grzecznie Ci tu napisal co i jak i uwazam, ze zrobil to bardzo dobrze i kulturalnie. Nie wiem co tam poszlo na pw miedzy wami ale to niestety Ty publicznie sie rzucasz jak prostak. No sory, najpierw obrazasz kate, teraz rzucasz miesem i obrazasz marka. No chlopie zastanow sie nad soba. I dodaje jeszcze, ze nie mowie tego zlosliwie.
JAK KOGOŚ OBRAZIŁEM , URAZIŁEM Z GÓRY PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM !
NEVER GIVE UP
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
kuźwa, dobrze, że nie stałam obok, bo bym w koczek zarobiłaSzybki90 pisze:Kate obrażam no spk może i tak bo się jej należy kobiet nie słucham tak jak żony nie zawsze oczywiście.

- smoła
- Zaprawiony W Bojach
Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46katekate pisze:a ja jestem ksieżniczką MonakoA co do planów to wydaje mi się ,że szkoda czasu na to lepiej biegać sobie a wszystko z czasem samo przyjdzie.![]()
zawodowo, bez planów?Nie biegam dla statystyk tylko dla pasji i hobby kiedyś za 5 lat fajnie by było porównać statystyki jak będę zawodowo biegał jak czas skoczył i wszystko i tętno na pewno też spadnie jak waga.![]()
kolega Szybki chyba żyje w swoim świecie![]()
nic nie osiągniesz biegając każdy trening" szybko i wciąż w tym samym tempie
też biegam od roku![]()
w ciągu roku progres z dychy 1h10min do 46.41
mam astmę i jestem starai biegam wolno na treningach
![]()
także tegodo przemyslenia panie Szybki co pan wyprawia swoimi "treningami"
![]()
pozdro!

- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Ja na Twoim miejscu poprosiłbym Admina od zmianą forumowego nicka z "Szybki90"Szybki90 pisze:PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU LUB USUNIĘCIE.
na "Szypki90", bo coś Ci się chyba przy zakładaniu konta w łepetynce pomyliło.
Weź przeczytaj jakąś książkę o treningu biegowym, przestań się ośmieszać i ludziom d..ę zawracać.
p. krunner
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
tak jakoś wyjszło przypadkiemsmoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratuluję

kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta

- smoła
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
po mojemu zwykły trollkatekate pisze:tak jakoś wyjszło przypadkiemsmoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratulujędyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać!
![]()

- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
Już się pojawił... w wątku o czołówkach, gdzie szuka "wypasionej" po 50 złuebq pisze:po mojemu zwykły trollkatekate pisze:kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:42
- Życiówka w maratonie: 3:56:58
Nie, nie troll...taki model po prostu :)uebq pisze:po mojemu zwykły troll :wrrwrr:katekate pisze:tak jakoś wyjszło przypadkiem :oczko: dyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać! :hej:smoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratuluję
kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta :oczko:
--
Axe
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/16400095
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
blackfish pisze:Już się pojawił... w wątku o czołówkach, gdzie szuka "wypasionej" po 50 złuebq pisze:po mojemu zwykły trollkatekate pisze:kolega Szybki90 dłuuugo się nie pojawi, niech nic nie zmienia, nic nie czyta
Pojawił się i co w związku z tym boli Cię to szukasz afery ? ,że szukam oświetlenia bym był widoczny dobrze tam gdzie biegam nie szukam "czołówki za 300 zł". Pozdrawiam
NEVER GIVE UP
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
Troll powiadasz nie wiedziałem hah ale to było dobreuebq pisze:po mojemu zwykły trollkatekate pisze:tak jakoś wyjszło przypadkiemsmoła pisze:Moja droga mecenasko, ... ale że dyche w 46 szukam jakiejś dychy w okolicy. Gratulujędyche polec se na wiosnę, zrób jakiś plan, trzymam kciuki, będziemy się ścigać!
![]()

NEVER GIVE UP
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kolego Szybki, a czy wiesz, że istnieje coś takiego jak edycja posta? I, że to niekulturalnie pisać posta pod postem?
-Głupia jesteś!
-Wcale, że nie bo ty jesteś głupia

I jeszcze Ci powiem, że Twoje odzywki są na poziomie dziecka z podstawówki. Serio, coś w rodzaju:Troll powiadasz nie wiedziałem hah ale to było dobre![]()
nigdy się tak nie uśmiałem z Twojej nowej ksywy.
-Głupia jesteś!
-Wcale, że nie bo ty jesteś głupia